Rămâi conectat

Curier Județean

Sindicatul ”Viitorul Mineritului”: ”Viața noastră este în joc, ne vom apăra dreptul la muncă!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sindicatul ”Viitorul Mineritului” anunță că minerii din Roșia Montană și susținătorii lor au suspendat protestele până vineri, 20 septembrie, deoarece avem încredere în promisiunea făcută de prim-ministrul României, Victor Ponta. Acesta a declarat public că vom fi ascultați și că la nivelul Parlamentului se va forma o comisie specială care se va deplasa la Roşia Montană pentru a vedea realitatea la fața locului.

Dacă această promisiune nu se respectă, iar parlamentarii ne ignoră și refuză să vină la Roșia Montană, suntem deciși să reluăm protestele, sâmbătă, pe 21 septembrie 2013.

Rugăm parlamentarii să nu ne ignore, să NU se documenteze despre Roșia Montană citind ziarele sau uitându-se la televizor, ci să vină la fața locului, să vorbească cu toată lumea, să viziteze tot ce e de vizitat și apoi să-și formeze o părere bazată pe fapte.

Este vorba de viețile noastre, de copiii noștri și de viitorul mineritului în România. Vom lupta pentru dreptul nostru la muncă și la o viață decentă!

Cristian Albu, președintele Sindicatului “Viitorul Mineritului” din Roșia Montană


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea