Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Sindicatul Liber Învățământ Sebeș, reprezentat la ședința Colegiului Liderilor Federației Sindicatelor din Educație „Spiru Haret”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Săptămâna trecută, la Colegiul Național „Sf. Sava” din București a avut loc ședința Colegiului Liderilor Federației Sindicatelor din Educație „Spiru Haret”.

sindicat-liber-invatamant-sebes02Sindicatul Liber Învățământ Sebeș a fost reprezentat prin președinte, profesor informatician Cârcoană Bogdan Petru si prin profesor Iacșa Nicolae, consilier imagine și comunicare.

La ședința a participat și  ministrul educației, domnul Dumitru Mircea, care a răspuns întrebărilor adresate de către participanți.

”Domnul ministru a declarat ca pana la încetarea mandatului său va propune guvernului o modificare a HG 582 astfel încat să se conserve veniturile celor care au avut de la 1 august 2016 salarii mai mici decat în luna iulie 2016, în special contabilii si secretarii sefi. De asemenea se va reglementa situația din grădinițe cu privire la diferențele salariale ale îngrijitoarelor de la grupa învățământ preșcolar, bucătărese respectiv spălătorese. Referitor la desfășurarea concursului pentru ocuparea funcțiilor de director si director adjunct, domnul ministru a declarat că citam „este mai bun un concurs imperfect decât o situație în care conducerea unităților de învățământ preuniversitar este numită politic” citat încheiat”, transmit reprezentanții Sindicatului Liber Învățământ Sebeș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea