Rămâi conectat

Actualitate

Sindicatele din Educație iau în calcul declanșarea grevei generale și boicotarea Bacalaureatului, dacă nu vor fi rezolvate problemele salariale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sindicatele din Educație iau în calcul declanșarea grevei generale și boicotarea Bacalaureatului, dacă problemele salariale nu se rezolvă în cel mai scurt timp. O delegaţie a angajaţilor din învăţământ a mers în această dimineaţă la Ministerul Educaţiei şi a cerut o întâlnire cu ministrul Valentin Popa. Oamenii spun că au ajuns la capătul răbdării şi că nu mai cred în promisiunile guvernanţilor.

Ministrul Educației Valentin Popa nu s-ar afla în țară, așa că sindicaliștii au fost primiți de secretarii de stat la discuții. Sindicaliștii sunt foarte supărați din cauza întârzierilor de la plata salariilor și se tem că aceste întârzieri ar putea deveni o regulă. De asemenea, sindicaliștii se gândesc inclusiv la o grevă generală și la boicotarea examenului de Bacalaureat, dacă problemele nu vor fi rezolvate.

În fața Ministerului Educației s-au adunat, joi dimineața, zeci de profesori care protestează spontan. Este a doua lună în care profesorii nu și-au primit banii la timp. Dacă în luna ianuarie, profesorii au înțeles că salariile au fost întârziate deoarece s-a schimbat data la care se fac plățile, în februarie salariile au iar întârzieri. Sunt doar câteva unități școlare unde banii pentru salarii au intrat în această dimineață.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor

Unirea Ziarul

Publicat

în

Recalculare pensii 2024: Exemple de calcul pe noua lege a pensiilor Ministrul Muncii, Simona Bucura Oprescu, a adus lămuriri importante despre noua Lege a Pensiilor și a explicat faptul că tinerii vor fi avantajați dacă au studii superioare, aceștia urmând să încaseze sume în plus la pensie. De asemenea, românii care au peste 36 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea