Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Sindicatele Cartel Alfa şi BNS din judeţ Alba ies la proteste

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

    Potrivit hotărârii CNS ”Cartel ALFA” şi BNS, luni 6 februarie, în municipiile reşedinţe de judeţ de la nivelul întregii ţări vor fi organizate manifestări  de protest.
După cum ne-a informat Ioan Neagu – vicepreşedintele filialei judeţene Alba – Cartel ALFA, acţiunea de la Alba Iulia organizată de filialele celor două confederaţii sindicale va consta la fel ca şi în celelalte judeţe din ţară  în pichetarea sediului Prefecturii. Conform precizărilor făcute de Ioan Neagu, la mitingul de la Prefectură, programat între orele 15.30-17.30  sunt asteptaţi să ia parte circa 150 de sindicalişti din tot judeţul. ”Revendicările noastre sunt legate strict de piaţa muncii şi de relaţiile de muncă, fiind cerinţe pe care actualul guvern le cunoaşte deja foarte bine. Nemulţumirile se referă la modificarea Codului Muncii, disponibilizările colective, lipsa politicilor de conservare a locurilor de muncă din economie, actuala lege a pensiilor, nerespectarea Acordului Naţional din 2008 privind acordarea salariului minim în România ş.a., ”a declarat Ioan Neagu (care este şi liderul sindicatului APĂRAREA de la Fabrica de Arme Cugir). (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!


Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale

Ziarul Unirea

Publicat

în

PENSII 2024: Ce penalizări se aplică de la 1 septembrie pentru pensionarea anticipată. Explicații oficiale Noua lege a pensiilor prevede că stagiul minim de cotizare se va majora în funcție de evoluția speranței de viață din România și va elimina pensia anticipată fără penalizări. Potrivit legii, stagiul minim de cotizare contributiv este de 15 ani […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea