Rămâi conectat

Ştirea zilei

Simulare Bacalaureat 2021: REZULTATELE, comunicate fiecărui elev

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Elevii de clasa a XII-a și a XIII-a din județul Alba și din țară vor afla miercuri rezultatele la simulările examenului de bacalaureat 2021, care vor fi afișate de fiecare școală.

Rezultatele la simulare nu vor fi făcute publice, ci comunicate fiecărui elev. Ministerul Educației va centraliza rezultatele și va publica o statistică a acestora.

Evaluarea lucrărilor la simularea Bacalaureatului 2021 a fost făcută de doi profesori evaluatori.

Rezultatele obținute la simulările naționale nu se contestă. Ele sunt comunicate elevilor și analizate la nivelul fiecărei clase, prin discuții individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, ședințe cu părinții, precum și la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării măsurilor adecvate pentru îmbunătățirea performanțelor școlare ale elevilor.

CITEȘTE ȘI: Modele de teste de antrenament și bareme BAC 2021

Notele obţinute la simulările de bacalaureat 2021 nu se trec în catalog. Prin excepţie, la solicitarea scrisă a elevului sau a părintelui/tutorelui, notele obţinute la simulările naţionale pot fi trecute în catalog.

Simulare Bacalaureat 2021 – Disciplinele la care s-au organizat simulări: limba și literatura română, maternă, matematică, istorie, fizică, chimie, biologie, informatică, geografie, logică, psihologie, economie, sociologie, filosofie.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șoferiță de 21 de ani, din Vidra, prinsă la volan cu permisul suspendat: Polițiștii i-au făcut dosar penal O șoferiță de 21 de ani, din Vidra, a fost prinsă la volan cu permisul suspendat. Polițiștii din Câmpeni i-au făcut dosar penal. Citește și: Tânăr din Abrud, prins de polițiști MORT DE BEAT la volan: Avea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea