Rămâi conectat

Ştirea zilei

SIMULARE BACALAUREAT 2019. Ce subiecte au primit elevii la proba la alegere a profilului şi specializării

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Simularea examenului de bacalaureat a continuat joi cu proba la alegere a profilului şi specializării, susţinută doar de elevii claselor a XII-a.

Simularea la Informatică face parte din simularea probei la alegere a profilului și specializării din cadrul Bacalaureatului. Elevii de la real, de la tehnic sau militar au susținut testarea la alegere la una dintre aceste materiile Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică. Liceenii de la uman au avut de ales între Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie și Sociologie.

Subiectele de la simularea la Informatică sunt concepute de Ministerul Educației, iar elevii au avut la dispoziție 3 ore pentru a le rezolva.

Subiectele de la simularea la Informatică 2019

Subiecte la logică la simulare bacalaureat 2019, profil uman

Subiecte la fizică la simularea bacalaureatului 2019

Subiecte chimie organică simulare bacalaureat 2019

Subiecte la psihologie la simulare bacalaureat 2019

Subiecte la geografie la simulare bacalaureat 2019

Subiecte la chimie organica la simulare bacalaureat 2019

Subiecte la sociologie la simulare bacalaureat 2019

 

Subiecte simulare Anatomie şi fiziologie umană, genetică şi ecologie umană 2019

Subiect simulare Biologie vegetală şi animală 2019

Subiecte Simulare Filosofie 2019

Probele au început la ora 9,00, moment în care, în fiecare sală, au fost distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli a fost permis până la ora 8,30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise a fost de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Rezultatele vor fi comunicate pe data de 29 martie. Evaluarea lucrărilor va fi realizată, în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de către doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea. În situaţia în care nu sunt suficienţi profesori de specialitate într-o unitate de învăţământ, există şi posibilitatea de a solicita sprijin din partea profesorilor din alte şcoli.

Rezultatele înregistrate vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

Notele obţinute nu se contestă şi pot fi trecute în catalog în baza unei cereri scrise, depusă de elevi sau de părinţii acestora.

În curs de actualizare

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea