SIMULARE BACALAUREAT 2019. Ce subiecte au primit elevii la proba la alegere a profilului şi specializării
Simularea examenului de bacalaureat a continuat joi cu proba la alegere a profilului şi specializării, susţinută doar de elevii claselor a XII-a.
Simularea la Informatică face parte din simularea probei la alegere a profilului și specializării din cadrul Bacalaureatului. Elevii de la real, de la tehnic sau militar au susținut testarea la alegere la una dintre aceste materiile Fizică, Chimie, Biologie sau Informatică. Liceenii de la uman au avut de ales între Geografie, Filosofie, Logică și argumentare, Economie, Psihologie și Sociologie.
Subiectele de la simularea la Informatică sunt concepute de Ministerul Educației, iar elevii au avut la dispoziție 3 ore pentru a le rezolva.
Subiectele de la simularea la Informatică 2019
Subiecte la logică la simulare bacalaureat 2019, profil uman
Subiecte la fizică la simularea bacalaureatului 2019
Subiecte chimie organică simulare bacalaureat 2019
Subiecte la psihologie la simulare bacalaureat 2019
Subiecte la geografie la simulare bacalaureat 2019
Subiecte la chimie organica la simulare bacalaureat 2019
Subiecte la sociologie la simulare bacalaureat 2019
Subiecte simulare Anatomie şi fiziologie umană, genetică şi ecologie umană 2019
Subiect simulare Biologie vegetală şi animală 2019
Subiecte Simulare Filosofie 2019
Probele au început la ora 9,00, moment în care, în fiecare sală, au fost distribuite subiectele. Accesul elevilor în săli a fost permis până la ora 8,30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise a fost de trei ore, din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.
Rezultatele vor fi comunicate pe data de 29 martie. Evaluarea lucrărilor va fi realizată, în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de către doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea. În situaţia în care nu sunt suficienţi profesori de specialitate într-o unitate de învăţământ, există şi posibilitatea de a solicita sprijin din partea profesorilor din alte şcoli.
Rezultatele înregistrate vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral, în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare.
Notele obţinute nu se contestă şi pot fi trecute în catalog în baza unei cereri scrise, depusă de elevi sau de părinţii acestora.
În curs de actualizare
Secțiune Știri sub articolul principal
Urmăriți Ziarul Unirea și pe GOOGLE ȘTIRI

Știri recente din categoria Ştirea zilei
Șoferiță de 20 de ani, din Alba, implicată într-un accident la Sibiu: O femeie a ajuns la spital după ce tânără nu a acordat prioritate într-un sens giratoriu
Șoferiță de 20 de ani, din Alba, implicată într-un accident la Sibiu: O femeie a ajuns la spital după ce tânără nu a acordat prioritate într-un sens giratoriu O șoferiță de 20 de ani, din Alba, a fost implicată miercuri după-masa într-un accident la Sibiu. O femeie a ajuns la spital după ce tânără nu […]
VIDEO | ACCIDENT rutier în Alba Iulia: O motociclistă a ajuns la spital după coliziunea cu o autoutilitară
ACCIDENT rutier în Alba Iulia: O motociclistă a ajuns la spital după coliziunea cu o autoutilitară Un accident rutier a avut loc miercuri după-masa, în jurul orei 18.30, pe Calea Moților, la Micești. O tânără a ajuns la spital. Citește și: VIDEO | Accident în Alba Iulia: Impact între o ambulanță SMURD și un BMW […]
Cât costă micii de 1 Mai 2025, în Alba: Câți bani te costă să încingi grătarele în minivacanța din următoarele 4 zile
Cât costă micii de 1 Mai 2025, în Alba: Câți bani te costă să încingi grătarele în minivacanța din următoarele 4 zile Minivacanța de 1 Mai 2025 se apropie cu pași repezi, iar majoritatea românilor și-au făcut deja planuri pentru aceste zile. Mesele bogate sunt nelipsite, așa că marile magazine a venit în întâmpinarea clienților […]