Rămâi conectat

Ştirea zilei

Simona Halep a umilit-o pe SerenaWilliams: 6-0, 6-2, la Turneul Campioanelor! Românca, aproape sigur calificată în semifinale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Simona Halep 1Românca i-a luat primul set alb americancei în doar 20 de minute de joc. Partida a durat o oră şi cinci minute, iar constănţeanca a jucat un tenis de vis! Simona Halep a reuşit cea mai importantă victorie din cariera ei şi a învins-o cu 6-0, 6-2 pe Serena Williams, locul 1 WTA.

Într-o partidă care a durat aproximativ o oră, Halep a cîştigat al doilea meci de la Turneul Campioanelor şi conduce în clasamentul din Grupa Roşie.

Aceasta este prima victorie a Simonei Halep în cele patru întâlniri cu Williams. Pînă acum, românca a cîştigat doar un set în cele trei meciuri cu americanca, care astăzi n-a reuşit decât două game-uri, ambele pe propriu serviciu.

Aceste este primul meci cîştigat de Halep împotriva unei jucătoare clasate în Top 3 în 9 întîlniri cu o jucătoare clasată în primele trei din lume. Cea mai importantă victorie a fost în faţa polonezei Agnieszka Radwanska, clasată în momentul întîlnirii cu Halep pe locul 4 WTA.

Americanca Serena Williams, liderul absolut al tenisului feminin, a fost devastată de românca Simona Halep, după un meci extraordinar.

Jucătoarea română de pe locul patru în lume este foarte aproape de calificarea în semifinalele Turneului Campioanelor, după o demonstrație de tenis fabulos, 6-0, 6-2 în fața Serenei Williams.

Simona Halep (23 de ani) a reușit azi cel mai bun meci al carierei, zdrobind-o pe cea mai titrată jucătoare aflată încă în activitate, care stă de 88 de săptămâni pe prima poziție a clasamentului WTA.

În următorul meci, Halep va juca împotriva Anei Ivanovici. Sîrboaica a învins-o în două seturi, 6-1, 6-3 pe canadianca Eugenie Bouchard.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | Telescaun nou la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria

Ziarul Unirea

Publicat

în

Telescaun nou la Șureanu: „Pătru III” va fi cea mai lungă instalație din zonă, de peste 2.300 de metri și a fost cumpărată second-hand din Austria Un nou telescaun urmează să fie instalat la Șureanu, iar pentru amplasarea instalației a fost solicitată emiterea acordului de mediu din partea APM Alba. Instalație de transport pe cablu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea