Rămâi conectat

Curier Județean

Şi-au „măritat” maşinile cu şoferi ilegalişti

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

     lDuminică dimineaţa, la ora 8,32, Poliţia Teiuş a fost sesizată prin 112 că la intrare în satul Peţelca s-a produs un accident rutier în care a fost implicat un autoturism. La faţa locului, poliţiştii rutieri au descoperit că P.C.B., de 19 ani, din Rădeşti, a condus un autoturism pe raza localităţii Peţelca şi din cauza vitezei, într-o curbă, a părăsit şoseaua şi a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei de energie electrică. Din accident a rezultat avarierea autoturismului şi al stâlpului. După accident, conducătorul auto a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior de către poliţişti. În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat că P.C.B. nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule iar în urma testării lui cu aparatul etilotest a rezultat o valoare de 0,42 mg /l alcool pur în aerul expirat. Tânărul a fost reţinut pe bază de ordonanţă de reţinere, pentru o perioadă de 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului cu propunere de arestare preventivă.
În urma extinderii cercetărilor s-a stabilit faptul că autoturismul i-a fost încredinţat tânărului de către K.I.N., de 20 de ani, din comuna Rădeşti, pentru a fi condus pe drumurile publice, cu toate că acesta ştia că P.C.B. nu posedă permis de conducere. „Prietenul” K.I.N. este cercetat acum sub aspectul comiterii infracţiunii de încredinţarea a unui autoturism pentru a fi condus pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere.
lSâmbătă dimineaţa, la ora 4.40, poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Blaj au oprit pentru control pe raza comunei Roşia de Secaş un autoturism condus de I.P.D., de 18 ani, din Sibiu. În urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că şoferul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. În autoturism se mai afla şi tatăl tânărului I.P., de 44 de ani, care a recunoscut că i-a încredinţat maşina fiului său pentru a fi condusă pe drumul public, cu toate că acesta nu posedă permis de conducere. Tatăl şi fiul sunt anchetaţi acum de poliţiştii din Blaj.(N.I.T.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbat din Blaj, cu mandat de executare pentru conducere fără permis, prins de polițiști. A fost depus la penitenciarul Aiud

Bogdan Ilea

Publicat

în

Bărbat din Blaj, cu mandat de executare pentru conducere fără permis, prins de polițiști. A fost depus la penitenciarul Aiud Polițiștii din Blaj au identificat joi, un bărbat de 36 de ani, un bărbat care este posesorul unui mandat de executare pentru infracțiunea de a conduce fără permis. Citește și: Bărbat de 37 de ani […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea