Rămâi conectat

Curier Județean

Și-a luat viața chiar de ziua ei! O tânără din Sebeș s-a spânzurat, noaptea trecută, de balustrada unei clădiri părăsite de la ieșirea din oraș spre Sibiu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

O tânără din Sebeș a renunțat la viață chiar în ziua în care împlinea 30 de ani. Trupul său a fost descoperit, noaptea trecută, spânzurat de balustrada unei clădiri părăsite, de lângă Motelul Dacia.

Polițiștii au găsit-o după ce au cercetat zona în care au ajuns în urma sesizării făcute de un cetățean, care i-a găsit mașina.

Pe corpul tinerei nu au fost depistate urme de violență, astfel că primele indicii duc către o sinucidere. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală pentru efectuarea necropsiei iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

Pe de altă parte, cei care o cunoșteau nu-și explică motivul pentru care a recurs la acest gest și spun că era plină de viață iar în ultimele zile a avut un comportament perfect normal.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea