Și-a lăsat fiul minor să conducă ATV-ul neînmatriculat. Tată şi fiu din Alba Iulia, cercetaţi de polițiști și amendați pentru nerespectarea Ordonanței Militare nr.3

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

La data de 21 aprilie 2020, în jurul orei ora 18,00, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos, în timp ce acționau pe raza localității Șeușa, au oprit, pentru control, două ATV-uri.

Unul dintre autovehicule era condus de un bărbat de 40 de ani, din municipiul Alba Iulia, iar cel de-al doilea, care nu era înmatriculat în circulație, de către fiul său, în vârstă de 13 ani.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

Polițiștii au constatat că bărbatul îi încredințase fiului său ATV-ul, pentru a fi condus pe drumurile publice, precum și faptul că nu erau respectate prevederile legale impuse de starea de urgență, acesta neputând justifica, în nici un fel, prezența pe stradă, motiv pentru care a fost sancționat contravențional, în conformitate cu prevederile Ordonanței Militare nr. 3 din 2020.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat și încredințarea unui autovehicul unei persoane care nu deține permis de conducere, pentru a fi condus pe drumurile publice.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei