Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Și-a agresat bunica cu pumnii și picioarele! O tânără din Ohaba s-a ales cu dosar penal și ordin de restricție provizoriu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit IPJ Alba, o tânără din Ohaba este cercetată pentru violență în familie. Și-ar fi agresat bunica cu pumnii și picioarele. Polițiștii au emis, pe numele ei, un ordin provizoriu de protecție prin care i-au interzis să se apropie de femeie.

La data de 22 aprilie 2020, în urma unui apel prin 112, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au intervenit la o locuință din comuna Ohaba unde era semnalată o faptă de violență în familie.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că o tânără de 30 de ani, pe fondul unor discuții contradictorii avute cu bunica sa, o femeie de 78 de ani, ar fi lovit-o, cu pumnii și picioarele, peste cap și corp.

Vârstnica a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, iar față de nepoata acesteia a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie. Polițiștii au emis pe numele ei și un ordin de protecție provizoriu, prin care i-au interzis să se apropie de bunica sa.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea