Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

SFÂȘIETOR. Niște persoane fără suflet au abandonat 4 câini pe dealul Feleacu din Cluj. Animalele au fost scoase dintr-o dubiță cu numere de Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
SFÂȘIETOR. Niște persoane fără suflet au abandonat 4 câini pe dealul Feleacu din Cluj. Animalele au fost scoase dintr-o dubiță cu numere de Alba

Unii dintre cei mai buni prieteni ai omului nu au primesc, întotdeauna, un comportament demn pe măsura loialității și a iubirii pe care o oferă omului.

Asta din cauză că, unele persoane, se pare că n-ar avea suflet. Sau dacă îl au, preferă să-l țină undeva înghețat, într-o încăpere întunecată, asemeni portbagajului unei dube cu care 4 suflete patrupede au fost abandonate astăzi, în jurul orei 14, la intrarea în orașul Cluj-Napoca, pe drumul dinspre Feleacu către Calea Turzii, în apropiere de restauranul Aroma.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Din spusele martorilor, se pare că duba ar avea numere de Alba, dar din păcate, însă, nu se cunosc mai multe detalii. Reacțiile nu au întârziat să apară în rândul iubitorilor de animale de pe Facebook, care încearcă să se mobilizeze pentru a salva cei 4 câini din ghearele pustietății și a vremii extrem de reci.

Câinele este singurul animal din lume care te poate iubi mai mult decât se iubeşte pe el însuşi. Este foarte trist că, în pragul sărbătorilor, aceste suflete au primit acest „tratament”, fiind lăsate abandonate, pe un câmp, în frig, de către niște persoane, fără suflet, pentru că îmi e greu să le spun oameni.

Până în 2014, abandonul unui animal era infracţiune. Acum, plăteşti doar o amendă dacă eşti identificat.

Există însă și vești bune! Asociația R.E.A.D.C. organizează, împreună cu diferite ONG-uri și activiști ai protecției animalelor, mediului și drepturilor civice, a stabilit demersurile de înființare a Biroului Juridic Român pentru Protecția Animaleleor și Mediului.

Noua structură va acorda, gratuit, asistență juridică ONG-urilor de protecție a animalelor, activiștilor și proprietarilor de animale aflați în conflict cu autoritățile responsabile în acest domeniu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce se mănâncă în prima zi de Paște: Care este primul aliment pe care trebuie să îl consumi pentru a avea noroc și prosperitate tot anul

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ce se mănâncă în prima zi de Paște: Care este primul aliment pe care trebuie să îl consumi pentru a avea noroc și prosperitate tot anul Sărbătorile Pascale sunt se numără printre cele mai importante din an, momentul în care creștinii de pretutindeni sărbătoresc Învierea Mântuitorului Iisus Hristos. Este o perioadă încărcată de tradiții și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea