Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Sevil Shhaideh, propunerea PSD și ALDE pentru funcția de premier

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

sevil-shhaidehSevil Shhaideh este propunerea PSD și ALDE pentru funcția de premier, a anunțat, miercuri, Liviu Dragnea.

În jurul orei 11:30, delegațiile PSD și ALDE au ieșit de la consultările cu președintele Klaus Iohannis și a anunțat care este propunerea PSD pentru funcția de premier: Sevil Shhaideh.

Din partea PSD participă președintele Liviu Dragnea, iar din partea ALDE — copreședinții Călin Popescu-Tăriceanu și Daniel Constantin.

Alături de șeful statului se află consilierii prezidențiali Bogdan Aurescu și Ioan Oprișor, precum și consilierii de stat Mădălina Dobrovolschi și Dana Bârsan.

Este a doua rundă de consultări, după ce în urmă cu o săptămână șeful statului a avut primele întâlniri cu formațiunile politice din noul parlament. PSD și ALDE au absentat de la primele consultări.

Consultările vor continua joi, când la Cotroceni este așteptată delegația PMP și cea a grupului minorităților naționale.

Sevil Shhaideh s-a angajat la Consiliul Judeţean Constanţa în 1993. A fost, până în 2007, directorul departamentului de Sisteme Informatice din cadrul instituţiei. Apoi, între 2007-2012, a ocupat funcţia de şef al Direcţiei Generale de Proiecte. În aceeaşi perioadă, a fost şi coordonator al Uniunii Naţionale a Consiliilor Judeţene din România. Din această calitate a început colaborarea cu Liviu Dragnea. Din 2012, după căderea guvernului Mihai Răzvan Ungureanu, Sevil Shhaideh s-a mutat la Ministerul Dezvoltării.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire

Ziarul Unirea

Publicat

în

Complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii, construit la Alba Iulia, printr-o investiție de peste 3 milioane lei: A fost semnată autorizația de construire Un complex cu teren multisport și locuri de joacă pentru copii va fi construit la Alba Iulia, Printr-o investiție de peste 3 milioane de lei. Vineri, 26 aprilie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea