Rămâi conectat

Sport

Seria a 5-a, Liga a III-a la fotbal: Industria Galda de Jos a pierdut, acasă, derby-ul împotriva Luceafărului Oradea – FOTO

Dragoş Suciu

Publicat

în

Industria Galda de Jos a pierdut, sâmbătă, acasă, cu scorul de 1-3 (1-2), meciul împotriva liderului Luceafărul Oradea, într-o partidă din Liga a III-a, seria a 5-a la fotbal. 

Galda de Jos - Luceafarul Oradea51Industria Galda de Jos nu a reușit să se impună în meciul de pe teren propriu împotriva Luceafărului Oradea și a căzut, astfel, în clasament pe locul 5, înainte de această partidă situându-se pe locul 4, poziție pe care a urcat CSM Sighetul Marmației.

Prin această victorie, Luceafărul Oradea și-a consolidat poziția de lider.

Oaspeții au condus meciul de la început până la sfârșit, primul gol fiind marcat de Balla Istvan (min. 7) – după o pasă în adâncime, la care Haiduc a greșit, mingea lovindu-l în spate la un balon lung, Industria Galda de Jos egalând în minutul 28 prin reușita lui Baghiu (reluare sub bară, după o pătrundere a lui Cernea și o pasă excelentă de pe dreapta).

*Paul Ciucă: „Prima repriză, cea mai bună de când sunt eu antrenor la Industria”

Dacă aș fi fost un simplu spectator, jocul ar fi fost o încântare, așa, ca antrenor sunt necăjit, normal, că am pierdut. Prima repriză a fost cea mai bună realizată de echipa mea, de când sunt eu antrenor aici. Le mulțumesc jucătorilor pentru atitudine și spectacolul oferit. A rezultat o luptă crâncenă, în care și norocul a contat enorm„, a declarat antrenorul Paul Ciucă, ce a oferit trei surprize în formula de start: portarul Iancău, juniorul Vonya și revenirea lui Frențiu. Industria a pierdut al doilea joc consecutiv și se îndepărtează de locurile fruntașe.

Luceafărul a intrat cu avantaj la pauză, Nogo Salif marcând golul al doilea în minutul 30, din apropiere (din nou bâlbâială în defensivă, fază la care gazdele au solicitat fault la Vonya).

*Gol anulat gazdelor în minutul 35!

Baghiu a împins mingea în plasă după o respingere în față a portarului, la un șut bombă trimis de Al. Man, din lovitură liberă, o fază litigioasă, la limită.

Înainte de fluierul de final, Roșu Constantin (min. 90+1) a mărit avantajul (Haiduc a fost deposedat aproape de centrul terenului de Arnăutu, care a pasat decisiv).

Gligor Udrea, directorul executiv al Industriei Galda de Jos, a spus, după meci, că golurile au venit în urma unor ”bâlbe” în apărare.

A fost un meci frumos, peste nivelul Ligii a III-a, cu multe faze de poartă. Am avut o primă repriză mai bună, dar din păcate am avut multe ocazii pe care nu le-am putut finaliza, iar ei s-au impus din cauza unor nefericite greșeli în apărare. Golurile au venit, mai exact, în urma unor bâlbe”, a spus Udrea.

Industria Galda de Jos: Iancău – Olar, Haiduc, Man, Boancă (58, Cioplântă), Frențiu (61, Câmpean), Vonya (75, Kilin), Lupșan, Bodea, Baghiu (70, Mureșan), Cernea; rezerve Căt. Ștef – Căt. Ivașcu, R. Lungu.

Luceafărul: E. Pap – Radu, Nogo Salif, Balea, Balla, Roșu, Arnăutu, F. Drăgan, Hlinca, Tegle, Feher; rezerve Goia – Bactar, Floruț, Chiș, M. Popa, Ban, Supuran. Antrenor Dan Dobai.

Industria Galda de Jos ar fi avut de disputat următorul meci la Bălan, echipă care s-a retras din campionat. Astfel, echipa antrenată de Paul Ciucă va câștiga la ”masa verde” cu scorul de 3-0.

Peste două etape, Industria primește, acasă, vizita echipei din Miercurea Ciuc.

[nggallery id=1869]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia

Dan HENEGAR

Publicat

în

George Cozma (CSȘ Blaj) concurează vineri la Campionatul European Under 18 din Slovacia, în calificările probei de 800 metri La finele acestei săptămâni, aiudeanul George Cozma (CSȘ Blaj), recent medaliat cu bronz la Campionatele Balcanice Under 18 de la Maribor (Slovenia), va lua startul la Campionatul European Under 18, în perioada 18-21 iulie, în Slovacia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea