Rămâi conectat

Politică Administrație

Senatorul Pereș: Prefectul Feneșer este principalul vinovat că nu avem constituită Camera Agricolă Județeană conform legii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Prefectul de Alba, Gheorhe Feneșer, este principalul vinovat pentru că nu avem constituită Camera Agricolă Județeană, conform Legii 283 din 2010”, a declarat vineri într-o conferință de presă senatorul PNL Alexandru Pereș.

Acesta a explicat că este pentru a șasea oară când Parlamentul acordă un nou termen prefectului să intre în legalitate cu privire la constituirea și funcționarea Camerei Agricole Județene, care încă funcționează în baza vechii legi.

Legea 283 din 2010 prevede o conducere a Camerei Agricole Județene aleasă prin vot, în mod democratic și nu cu persoane numite direct, cum este situația din Alba.

 

Potrivit lui Pereș, pentru a se intra în legalitate, prefectul trebuie să organizeze un comitet de inițiativă pe care să îl conducă, apoi să fie constituit un consiliu de conducere prin organizarea de alegeri democratice.

 

“Trebuie să o lăsăm independentă (n.r. Camera Agricolă Județeană Alba)! Există deja 14 Camere Agricole care funcționează legal, în baza legii din 2010”, a mai spus Alexandru Pereș.

B.P.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Cugir: Flaviu-Lucian Rădițoiu, alternativa inovatoare, dinamică și dedicată, la actuala administrație USR Cugir are plăcerea de a anunța că Flaviu-Lucian Rădițoiu a fost ales candidat pentru funcția de primar, al orașului Cugir, în cadrul Adunării Generale a filialei. Cunoscut pentru implicarea sa constantă în comunitate, în diverse activități de voluntariat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea