Rămâi conectat

Politică Administrație

Senatorul Pereș crede că Ovidiu Jidveian nu poate ajunge la struguri: Să-ți controlezi cuvintele!

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

alexandru peresDupă aproape o lună de la terminarea alegerilor europarlamentare senatorul Alexandru Pereș nu a uitat de declarațiile politice ale ”tânărului” politician Ovidiu Jidveian, președinte PSD Alba Iulia, care s-a arătat mândru că este român și că, organizația pe care o conduce a bătut după 15 ani fieful PDL-ist.

”Unii deși pierzători cântă cântecul lebedei pentru PDL, apusul de soare. E o zicală veche care o spunea vulpea, că strugurii sunt acri. Asta i-as transmite lui Ovidiu Jidveian. Până nu reușești să confirmi că rezultatele sunt constante și nu doar întâmplătoare ar fi bine si ca politician tânăr să-ti controlezi cuvintele!”, a spus Pereș într-o conferință de presă a partidului.

PSD a câștigat în Alba Iulia cu o diferență de 9 procente, în fața PDL-ului.

În altă ordine de idei, senatorul Pereș a tras câteva concluzii, după ce apele europarlamentarelor s-au liniștit. ”PDL Alba este picătura de portocaliu într-o mare aproape roșie. 73 de voturi salvatoare nu pot să ne mulțumească, atenționându-ne atât pe noi, dar și pe cei care gândesc democratic și iubesc democrația! Pregătirile pentru alegerile prezidențiale au început imediat! PDL Alba este conștientă de pericolul dominației „pontaloide” pentru România încă europeană. Decăderea economică a județului continuă, fără reforme clare și soluții dure, prezicerea lui Victor Viorel Ponta din 18 septembrie 2013, cu privire la izolarea economică a județului fiind singura promisiune îndeplinită și condusă de PSD!”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

Rețeaua de alimentare cu apă din Daia Română va fi reabilitată și extinsă. Proiectul a primit undă verde din partea APM Alba Deoarece rețeaua existentă nu acoperă întreaga rază a comunei Daia Română, administrația se pregătește de reabilitarea și extinderea rețelei de alimentare cu apă sau apă uzată. Se propune realizarea rețelei de alimentare cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea