Rămâi conectat

Curier Județean

Seminarul interactiv ”Rolul și importanța vaccinării”, în 16 aprilie, la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cu ocazia Saptamanii Europene a Vaccinarii, Lions Club Alba Iulia, in colaborare cu Societatea Nationala a Medicilor de Familie, organizeaza seminarul interactiv ”Rolul & importanta vaccinarii” editia a II-a.

Rolul si importanta vaccinului 01Evenimentul se va desfasura sambata, 16 aprilie 2016, incepand cu ora 17, in sala Apulum a Hotelului Transilvania din Alba Iulia.

Parteneri la acest eveniment sunt: Colegiul Medicilor Alba, Directia de Sanatate Publica Alba si Hotel Transilvania.

Vor conferentia specialisti in domeniul vaccinologiei din Romania: dr. Gindrovel Dumitra- medic primar medicina de familie, coordonatorul grupului de vaccinologie al SNMF, prof. Dr. Mircea Popa- profesor universitar de microbiologie la Universitatea de Medicina si Farmacie Carol Davila Bucuresti si colaborator al Institutului Cantacuzino, dr.Dorica Sandutu- medic primar medicina de familie, membru al grupului de vaccinologie al SNMF.

Scopul acestei actiuni initiate de Lions Club Alba Iulia este constientizarea comunitatii noastre asupra ratei mici de acoperire vaccinala in judetul Alba. Publicul este invitat sa participe in numar cat mai mare, sa puna intrebari, sa isi exprime nelamuririle si chiar temerile cu privire la vaccinare.

Lions Clubs International a fost fondat în anul 1917, și este astăzi cu peste 1,4 milioane de membri, din peste 45000 de cluburi, din peste 200 de țări cea mai mare organizaţie de cluburi de servicii din lume. În România există 60 de cluburi în care activează peste 1.200 de membri. (V.N.)

Dr. Madalina Vesa

Medic de familie, Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea