Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Se lucrează de zor la autostrada Orăștie-Sibiu! Vezi ce tronsoane urmează să fie deschise în acest an!

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

După ce două zile la rând vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman, a vizitat șantierele autostrăzii Orăștie-Sibiu de pe raza județului nostru, am reușit să aflăm de la acesta care este stadiul lucrărilor și când vom putea circula pe mult așteptata autostradă.

Cea mai așteptată inaugurare este porțiunea de 9 kilometri de drum care va avea și rolul de centură a Sebeșului. Potrivit lui Roman, coșmarul locuitorilor din Sebeș și a zecilor de mii de șoferi care tranzitează zilnic orașul se va sfârși în septembrie. Tot atunci va fi finalizat și dat în folosință tronsonul de autostrada Orăștie-Vințișoara, in lungime de 24 km.

În noiembrie urmează să fie deschis circulației auto și tronsonul Sebeș-Cunța.

La intrarea la Vințișoara. Constructorul Straco lucrează la foc automat, realizând circa 2 km de asfalt pe zi si circa un km de parapeți.

“În luna septembrie va fi dat in folosință tronsonul de autostrada Orăștie-Vințișoara, in lungime de 24 km. Va face jonctiunea cu celălalt tronson deja inaugurat Orastie-Deva de 30 km la care se adaugă centura Sebesului pe 9 km. In total, din septembrie se va circula pe 53 km de autostrada. La asta se adaugă din noiembrie si tronsonul Sebes-Cunta”, a declarat Florin Roman.

În ceea ce privește o altă lucrare de infrastructură rutieră, respectiv reabiltarea și modernizarea podului de peste Râul Ampoi, de la ieşirea din Alba Iulia înspre Ciugud, vicepreședintele Consiliului Județean Alba a anunțat că “deşi termenul de finalizare a reabilitării podului este sfârșitul acestui an, lucrările vor fi finalizate în septembrie”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO | La Blaj va fi construită prima parcare supraetajată, în zona Gării: Va avea 6 nivele și 200 de locuri de parcare

Ziarul Unirea

Publicat

în

La Blaj va fi construită prima parcare supraetajată, în zona Gării: Va avea 6 nivele și 200 de locuri de parcare Primăria Blaj va construi o parcare supraetajată – „PARK&RIDE” – pe fonduri europene, pe linia de finantare aferenta Priorității 4 – O Regiune cu mobilitate urbană durabilă, Acțiunea 4.1 – Dezvoltarea mobilității urbane durabile […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea