Rămâi conectat

Curier Județean

”Scutul pădurii”: Material lemnos fără acte de proveniență depistat la o firmă din Cut – Administratorul și un lucrător silvic sancționați contravențional

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 10 septembrie a.c. poliţiştii Serviciului de Ordine Publică, împreună cu poliţişti ai Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din IPJ Alba şi lucrători ai Comisariatului de Regim Silvic si Cinegetic Cluj Napoca – I.S. Alba, au efectuat un control la o societate comercială din comuna Cut, care are ca şi obiect de activitate prelucrarea materialului lemnos.

control firma lemneCu ocazia acestui control s-a constatat faptul că, în perioada august – septembrie 2015, administratorul societăţii a primit la cantitatea de 12,14 metri cubi material lemnos, fără documente de provenienţă, iar acesta nu a fost înregistrat în registrul de evidenţă a intrărilor de material lemnos.

Față de administratorul societăţii a fost luată măsura sancționării contravenționale, conform art. 19 al.1, lit. k şi art. 21, lit. c din Legea nr. 171/2010, cu amendă în valoare totala de 3.000 lei, iar complementar, a fost confiscată cantitatea de 12,14 metri cubi material lemnos.

Totodată, echipa de control a constatat că un angajat al unui ocol silvic din judeţul Alba nu a respectat prevederile legale privind emiterea documentelor cu regim special, motiv pentru care a fost sancţionat contravenţional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform prevederilor art. 20 lit. d din Legea 171/2010. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea