Rămâi conectat

Curier Județean

Scutul Pădurii în Alba: Transport ilegal de material lemnos depistat de polițiști, pe raza comunei Bistra

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un transport ilegal de material lemnos a fost oprit de poliţiştii din Apuseni, în urma unui control în trafic. Au fost confiscaţi 18 metri cubi de lemn de esenţă răşinoasă.

La data de 23.08.2016, în jurul orei 23.30, poliţiştii Postului de Poliţie Bistra, în timp ce acţionau pentru combaterea delictelor silvice, sprijiniţi de poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Câmpeni, au oprit pentru control, un camion încărcat cu 18 metri cubi de material lemnos, de esenţă răşinoasă, ce era condus pe raza comunei Bistra de un bărbat de 42 de ani, din comună.

Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul camionului nu a putut prezenta documente legale de proveniență şi transport pentru cei 18 metri cubi de material lemnos transportaţi, motiv pentru care s-a luat măsura sancţionării contravenţionale conform art. 19 alin. 1 lit. b din Legea 171/2010, iar complementar sancţiunii, lemnul a fost confiscat.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Ziua persoanelor cu dizabilități, marcată la Centrul de zi pentru persoane adulte cu dizabilități „Sfântul Meletie” din Alba Iulia: Masă festivă și diplome, pentru beneficiari

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ziua persoanelor cu dizabilități a fost marcată la Centrul de zi pentru persoane adulte cu dizabilități „Sfântul Meletie” din Alba Iulia. beneficiarii s-au bucurat de o masă festivă și au primit diplome. Într-un eveniment plin de emoție și solidaritate desfășurat luni, 4 decembrie, echipa Centrului de zi pentru persoane adulte cu dizabilități „Sfântul Meletie” din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare