Rămâi conectat

Curier Județean

”Scutul Pădurii” în Alba: 31 de metri cubi de material lemnos confiscați și amenzi în valoare de 20.000 de lei, în urma unor controale la două depozite din Sântimbru

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii Serviciului Transporturi au confiscat 31 de metri cubi de material lemnos şi au aplicat amenzi în valoare de 20.000 de lei, în urma unor controale la două depozite de material lemnos, situate pe raza comunei Sântimbru, judeţul Alba.

În perioada 11- 12 octombrie a.c., poliţiştii Serviciului de Poliţie Transporturi Alba, sub coordonarea Direcţie Poliţie Transporturi din IGPR, sprijiniţi de poliţiştii Inspectoratului de Politie Judeţean Alba şi de specialişti ai Gărzii Forestiere Cluj Napoca şi ai Ocolului Silvic Alba Iulia precum şi de poliţişti ai Serviciul Judeţean de Politie Transporturi Bihor, au efectuat un control la două depozitele de material lemnos, din localitatea Sântimbru, judeţul Alba, aparţinând unor societăţi comerciale din Alba Iulia, respectiv Paleu, judeţul Bihor.

În urma controalelor, poliţiştii au constatat că, la una dintre societăţile controlate,  documentele de evidenţă nu erau completate în mod corespunzător.

Pentru neregulile constatate, în conformitate cu art. 19 şi 21 din Legea nr.171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice, societatea comercială a fost sancţionată cu 4 amenzi contravenţionale, în valoare totală de 15.000 lei, iar ca şi măsură complementară s-a dispus confiscarea valorică a cantității de 31 de metri cubi material lemnos.

La cealaltă societate verificată, poliţiştii au constatat deficienţe în ceea ce priveşte obligaţia de împrejmuire a spațiului destinat depozitării materialului lemnos, motiv pentru care a fost luată măsura sancţionării contravenţionale, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, în conformitate cu prevederile art.21 lit. b din Legea nr. 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea