Rămâi conectat

Curier Județean

SCUTUL PĂDURII în Alba: 29 de metri cubi de material lemnos confiscați de la o firmă din Șugag

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii au confiscat 29 de metri cubi de material lemnos, în urma unui control la o societate comercială din comuna Șugag.

La data de 3 martie 2020, Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Cluj, au efectuat un control tematic la  punctul de lucru din localitatea Mărtinie al unei societăți comerciale specializată în prelucrarea materialului lemnos.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat că reprezentanții societății nu dețineau documente legale de proveniență pentru 25 de metri cubi de material lemnos pe care l-au expediat și nici pentru 4,2 metri cubi de material lemnos aflat în depozitul societății.

Față de societatea comercială deținătoare a punctului de lucru, a fost luată măsura sancționării contravenționale, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171 din 2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar complementar  s-a dispus confiscarea valorică a celor 25 de metri cubi de material lemnos și fizică a cantității de 4,2 metri cubi de material lemnos.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea