SCUTUL PĂDURII în Alba: 29 de metri cubi de material lemnos confiscați de la o firmă din Șugag

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Polițiștii au confiscat 29 de metri cubi de material lemnos, în urma unui control la o societate comercială din comuna Șugag.

La data de 3 martie 2020, Polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș, împreună cu reprezentanți ai Gărzii Forestiere Cluj, au efectuat un control tematic la  punctul de lucru din localitatea Mărtinie al unei societăți comerciale specializată în prelucrarea materialului lemnos.

ELIT

În urma verificărilor efectuate, a rezultat că reprezentanții societății nu dețineau documente legale de proveniență pentru 25 de metri cubi de material lemnos pe care l-au expediat și nici pentru 4,2 metri cubi de material lemnos aflat în depozitul societății.

Față de societatea comercială deținătoare a punctului de lucru, a fost luată măsura sancționării contravenționale, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171 din 2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar complementar  s-a dispus confiscarea valorică a celor 25 de metri cubi de material lemnos și fizică a cantității de 4,2 metri cubi de material lemnos.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419