Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Scutul Pădurii: 41 de metri cubi de material lemnos confiscaţi de poliţiştii din Apuseni, cu ocazia unor controale în trafic

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La data de 17.03.2016, în jurul orei 20.30, polițiștii Postului de Poliție Lupșa, în timp ce acţionau împreună cu poliţiştii Postului de Poliţie Sălciua, au oprit, pentru control, un camion condus de un tânăr de 25 de ani, din comuna Poşaga, care transporta 24 de metri cubi de material lemnos nemarcat şi pentru care şoferul nu a putut prezenta documente legale de provenienţă şi transport.

Şoferul camionului a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat.

Tot în cursul serii de 17 martie, poliţiştii Postului de Politie Horea, în timp ce acţionau împreună cu lucrători ai Ocolului Silvic Horea Apuseni, au oprit pentru control, pe DN 1R, pe raza comunei Horea, o autoutilitară condusă de un tânăr de 26 de ani, din comuna Vadu Moţilor.

Cu ocazia verificărilor efectuate, s-a constatat că cei 17 metri cubi de material lemnos, transportaţi cu camionul, nu erau însoţiţi de documente legale de provenienţă şi transport.

Şoferul camionului a fost sancţionat contravenţional, conform Legii 171/2010, iar cantitatea de 17 metri cubi de material lemnos, a fost confiscată. (Z.U.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 27-28 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea