Scutul Pădurii: 19.6 metri cubi de material lemnos fără documente de proveniență confiscați de la o firmă din comuna Bistra

În urma unui control la o societate de prelucrare a materialului lemnos, poliţiştii din Bistra au confiscat 19,6 metri cubi de material lemnos pentru care reprezentanţii societății nu au putut prezenta documente legale.

La data de 4 octombrie 2018, poliţiştii Postul de Poliție Bistra împreună cu reprezentanţi ai Ocolului Silvic Valea Arieșului Cîmpeni, au efectuat un control la o societate comercială ce prelucrează material lemnos, cu punct de lucru în localitatea Gârde, comuna Bistra.

ELIT

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că reprezentanţii societăţii nu au putut prezenta documente legale de provenienţă, pentru 19.6 metri cubi de material lemnos.

Cei 19,6 metri cubi de material lemnos au fost confiscaţi, iar reprezentantul societăţii a fost sancţionat contravenţional, în conformitate cu prevederile art. 19 din Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea contravenţiilor silvice.

Controalele pentru combaterea delictelor silvice vor continua.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...