Şcoala de vară „Camil Velican” a liberalilor din Alba

În perioada 21-26 august 2011 a avut loc un eveniment care devine tradiţie in cadrul organizaţiei de tineret a PNL Alba Iulia – cea de a patra ediţie a Şcolii de Vară „Camil Velican” a TNL Alba Iulia. Participanţii au fost elevi şi studenţi, masteranzi şi doctoranzi din Alba Iulia. La evenimentul desfăşurat la Eforie Nord au participat în jur de 30 de tineri, atât membri ai TNL Alba Iulia, cât şi invitaţi. Aceştia din urmă au fost câştigători ai unui concurs şcolar tradiţional, susţinut de TNL Alba Iulia, desfăşurat în luna mai a acestui an – „Istoria şi elitele PNL” – şi la care grupul ţintă l-au constituit elevii din clasele a X-a, a XI-a şi a XII-a din liceele din Alba Iulia. Principala temă de dezbateri a şcolii de vară a fost „Lidership-ul”.
Coordonatorul proiectului, prof. drd. Adrian Simion (preşedinte TNL Alba Iulia), a oferit mai multe detalii privind organizarea şi desfăşurarea evenimentului: „În realizarea proiectului am avut un sprijin susţinut din partea seniorilor liberali din Alba Iulia şi le mulţumim pentru aceasta. Am invitat tineri provenind din diverse medii de studiu, dar de vârste apropiate, iar soluţia s-a dovedit a fi una de succes, dacă mă gândesc la faptul că discuţiile pe marginea subiectelor au fost mai mult decât interesante şi antrenante. M-am bucurat să văd determinare, atitudine, pasiune, dar şi realism şi maturitate, în abordările pe care le-au avut participanţii în cadrul grupurilor de lucru. Am convingerea că într-o societate, cum este cea românească, în care implicarea civică şi politică lasă mult de dorit, prezenţa tinerilor în viaţa socială şi politică devine o necesitate. Până la urmă, finalitatea proiectelor de acest fel este aceea de a-i face pe participanţi să conştientizeze necesitatea implicării tinerilor în viaţa publică şi socială”.
(N.I.T.)

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Comentarii

Aurelian 30 august 2011 at 11:30

Sper ca acolo in scoala de vara, PeNaLi vor invata sa fure „mai cu perdea”, ca pana acum au furat cu nesimtire ca in codru!

Adrian Simion 30 august 2011 at 13:28

Ar trebui sa raspundem la astfel de comentarii rautacioase si pline de ineptii? Cu siguranta … NU! Pe unii atat ii duce capul – sa stea invidiosi pe margine, incapabili de a constri ceva benefic, si sa arunce cu noroi in cei care muncesc si au rezultate (mai mici, mai mari …).
Dumnezeu sa ne dea sanatate la toti!

Aurelian 30 august 2011 at 19:58

Simioane draga, cred ca esti frustrat ca inca nu ai avut ocazia sa poti fura, si stiu ca esti invidios pe „fonful” Theo de la Cujer, care si-a tras o „casuta” de vreo jumatate de milion de euro „in regie propie”, basca o colectie de bijuterii „marunte”, ca cu un ceas de mana, putea cumpara 2 apartamente cu 3 camere in centru Cujerului, sa nu mai amintim alte „nimicuri”, invidios pe Piticul Atomic, care a fost dus pe post de „patranjel in zama”, la Bucuresti de Guvernul iresponsabil Tariceanu(care acum a avansat de la grecul cu 4 soacre la grecul cu cinci soacre), si care s-a ale cu casa masini noi atat pentru el cat si pentru cumnatii lui din Pianu de Jos, post de radio personal si cu nesimtire de nu ii ajungi cu prajina la nas, el Piticul Atomic care era inainte un gazetaras de 2 bani, mai bine zis un scriitoras de Procese -vervale, de la sezatorile cu ziaristi a PeNaLilor, prea prost sa faca facultate si fara talent de adevarat ziarist, rupt in fund de foame si care traia din ciubucurile primite de la PeNaLi. Deasemenea cred ca il invidiezi pe ciobanul Mihai Nicusor, educat si cultivat la stana de oi a lui tatal sau in Marginimea Sibiului, nas a fonfului de la Cujer, si abonat la functiile publice in Romarm, sa nu mai cautam si la alti PeNaLi cu functii mai mari sau mai mici, care folosesc banul public in interes propiu. Ai cazut prost Simioane, ca va trecut vremea, si acum va mai baga in seama numai DNA.

Adrian Simion 31 august 2011 at 8:55

Dupa cum spuneam – nu te pune cu prostul ca te trage in jos.

Aurelian 31 august 2011 at 12:17

Iar ai gresit intentionat Simioane, cine va trage in jos sunt tocmai „sefii vostri de la judet”, pe care nu aveti puterea sa-i schimbati ca tot Partidul PeNaL „NU II DECAT O ADUNATURA DE HOTI, DALAPIDATORI SI ESCROCI”, mari iubitori de functii si bani publici!

interesant 31 august 2011 at 12:21

te-ai referit la PDL…ca ei au functii, ei pot delapida (si delapideaza) si sint niste escroci

Aurelian 31 august 2011 at 22:26

Nu spun nimic si nu contest ca si PDL-ul are hoti, escroci si delapidatori, dar sunr „copii mici in comparatie cu cei PeNaLi!

Comentariile sunt oprite