Rămâi conectat

Curier Județean

Şcoala de vară „Camil Velican” a liberalilor din Alba

Publicat

în

În perioada 21-26 august 2011 a avut loc un eveniment care devine tradiţie in cadrul organizaţiei de tineret a PNL Alba Iulia – cea de a patra ediţie a Şcolii de Vară „Camil Velican” a TNL Alba Iulia. Participanţii au fost elevi şi studenţi, masteranzi şi doctoranzi din Alba Iulia. La evenimentul desfăşurat la Eforie Nord au participat în jur de 30 de tineri, atât membri ai TNL Alba Iulia, cât şi invitaţi. Aceştia din urmă au fost câştigători ai unui concurs şcolar tradiţional, susţinut de TNL Alba Iulia, desfăşurat în luna mai a acestui an – „Istoria şi elitele PNL” – şi la care grupul ţintă l-au constituit elevii din clasele a X-a, a XI-a şi a XII-a din liceele din Alba Iulia. Principala temă de dezbateri a şcolii de vară a fost „Lidership-ul”.
Coordonatorul proiectului, prof. drd. Adrian Simion (preşedinte TNL Alba Iulia), a oferit mai multe detalii privind organizarea şi desfăşurarea evenimentului: „În realizarea proiectului am avut un sprijin susţinut din partea seniorilor liberali din Alba Iulia şi le mulţumim pentru aceasta. Am invitat tineri provenind din diverse medii de studiu, dar de vârste apropiate, iar soluţia s-a dovedit a fi una de succes, dacă mă gândesc la faptul că discuţiile pe marginea subiectelor au fost mai mult decât interesante şi antrenante. M-am bucurat să văd determinare, atitudine, pasiune, dar şi realism şi maturitate, în abordările pe care le-au avut participanţii în cadrul grupurilor de lucru. Am convingerea că într-o societate, cum este cea românească, în care implicarea civică şi politică lasă mult de dorit, prezenţa tinerilor în viaţa socială şi politică devine o necesitate. Până la urmă, finalitatea proiectelor de acest fel este aceea de a-i face pe participanţi să conştientizeze necesitatea implicării tinerilor în viaţa publică şi socială”.
(N.I.T.)

Publicitate

Curier Județean

Ordin de protecție pentru un bărbat de 35 ani: Și-a agresat iubita, în vârstă de 25 de ani

Publicat

în

Ordin de protecție pentru un bărbat de 35 ani: Și-a agresat iubita, în vârstă de 25 de ani

Un bărbat de 35 de ani, din Sebeș, s-a ales cu ordin de protecție provizoriu, după ce și-a agresat iubita, în vârstă de 25 de ani.

Polițiștii din Sebeș au emis un ordin de protecție provizoriu față de un bărbat care și-ar fi agresat concubina. Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru violență în familie.

Electrica Furnizare Discount

La data de 30 iulie 2021, în jurul orei 00.30, polițiștii din Sebeș au fost sesizați, cu privire la faptul că o tânără, de 25 de ani, din comuna Câlnic, a fost agresată de către concubin, în timp ce se afla la locuința, din municipiul Sebeș, unde locuiește fără forme legale.

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului și a răspunsurilor date de către victimă, față de bărbatul, de 35 de ani, din Sebeș, polițiștii au emis un ordin de protecție, pe o perioada de 5 zile, prin care i-a fost interzis să se apropie de femeie.

Față de bărbat cercetările sunt continuate, pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Citește mai mult

Curier Județean

Tânără de 20 de ani, agresată de iubitul în vârstă de 18 de ani. Băiatul, din Blaj, s-a ales cu ordin de protecție provizoriu

Publicat

în

Tânără de 20 de ani, agresată de iubitul în vârstă de 18 de ani. Băiatul, din Blaj, s-a ales cu ordin de protecție provizoriu

Polițiștii din Blaj au emis un ordin de protecție provizorii față de un tânăr care și-ar fi agresat concubina. Tânărul este cercetat pentru violență în familie.

La data de 29 iulie 2021, în jurul orei 22.30, polițiștii din Blaj au fost sesizați, prin 112, de către o tânără, de 20 de ani, din Blaj, cu privire la faptul că, în urma unor discuții contradictorii avute cu partenerul său, ar fi fost agresată de către acesta.

Electrica Furnizare Discount

În urma aplicării formularului de evaluare a riscului, față de tânărul, de 18 de ani, polițiștii au emis un ordin de protecție provizoriu, pentru o perioada de 5 zile.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Citește mai mult

Curier Județean

SCANDAL la Cetatea de Baltă: Doi bărbați s-ar fi amenințat reciproc în timp ce se aflau pe o stradă din comună. Au fost reținuți de către polițiști

Publicat

în

SCANDAL la Cetatea de Baltă: Doi bărbați s-ar fi amenințat reciproc în timp ce se aflau pe o stradă din comună. Au fost reținuți de către polițiști

Doi bărbați din Cetatea de Baltă au fost reținuți de către polițiști, după ce ar fi provocat un scandal în timp ce se aflau pe o stradă din comună. Cei doi s-ar fi amenințat reciproc.

Poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au reţinut doi bărbați care sunt cercetați pentru amenințare și tulburarea ordinii şi liniştii publice. Aceștia ar fi provocat scandal, în timp ce se aflau pe o stradă din comuna Cetatea de Baltă.

Electrica Furnizare Discount

La data de 29 iulie 2021, poliţiştii Secției 6 Poliție Rurală Jidvei au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de doi bărbați, de 20 și 42 de ani, amândoi din comuna Cetatea de Baltă, care sunt cercetați sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de amenințare și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În sarcina acestora s-a reținut faptul că, în sera zilei de 28 iulie 2021, ar fi provocat un scandal și s-ar fi amenințat reciproc, în timp ce aflau pe o stradă din comună, tulburând ordinea și liniștea publică.

În cursul zilei de azi, 30 iulie 2021, reținuții vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Citește mai mult

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Știrea Ta

Politică Administrație

Sport

Monden

Opinii Comentarii

Articole Similare