Rămâi conectat

Ştirea zilei

Schimbări la IPJ Alba. Milu Todea revine la Cugir, Paul Șerban vine adjunct la Poliţia Alba Iulia, iar Dunca Cristian la SAESP

Bogdan Presecan

Publicat

în

Ioan Nicolae Cabulea sef IPJ AlbaComisarul şef de poliţie Todea Constantin Milu revine la conducerea Poliţiei Orașului Cugir, în timp ce subcomisarul Şerban Traian Paul a fost împuternicit în funcţia de adjunct al Poliţiei Municipiului Alba Iulia iar comisarul şef  Dunca Cristian va ocupa funcţia de şef al Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase.

Astfel, potrivit unui comunicat remis presei de IPJ Alba, “începând cu data de 06 mai2013, la conducerea Poliţiei Oraşului Cugir revine comisar şef de poliţie Todea Constantin Milu.

Ofiţerul ocupă această funcţie din data de 22.03.2012 iar în ultimele 12 luni a fost împuternicit să îndeplinească atribuţiile şefului Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

În aceeaşi perioadă, la conducerea Poliţiei Oraşului Cugir a fost împuternicit, subcomisar de poliţie Şerban Traian Paul care, începând cu data de azi, 6 mai 2014, este împuternicit, pentru o perioadă de 6 luni, să îndeplinească atribuţiile adjunctului şefului Poliţiei Municipiului Alba Iulia, pe linie de investigaţii criminale.

La conducerea Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase a fost numit comisar şef de poliţie Dunca Cristian, ofiţer care până la data de 06.05.2014 a ocupat funcţia de adjunct al Poliţiei Municipiului Alba Iulia pe linie de investigaţii criminale.

Preluarea noilor atribuţii de către ofiţerii nominalizaţi a avut loc azi, 06.05.2014, în cadrul unor şedinţe de lucru la care a participat şeful Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, chestor principal de poliţie Ioan Nicolae Căbulea (FOTO).

Domnia sa le-a urat celor 3 ofiţeri succes în activitatea profesională, exprimându-şi convingerea că vor reuşi să conducă în mod eficient colectivele de poliţişti din subordine şi vor rezolva problemele comunităţii, date în competenţa poliţiei.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Fetiță de 8 ani, lovită de o mașină, în Alba Iulia, în timp ce traversa regulamentar strada: Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului O fetiță de 8 ani, din Feneș, a fost lovită de mașină în timp ce traversa strada regulamentar, în Alba Iulia. Șoferița vinovată a plecat de la locul accidentului. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea