Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Scandalul „DOMO” continuă. Un angajat al magazinului contraatacă

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În data de 21 iunie am publicat un articol despre un incident care a avut loc la un magazin DOMO din Alba Iulia, între un client şi o angajată a companiei, la care a intervenit ulterior şi soţul acesteia. La câteva zile de la publicarea ştirii s-a prezentat la redacţia ziarului Unirea un angajat al aceluiaşi magazin care a făcut câteva precizări în legătură cu scandalul.

Am aşteptat până acum o replică din partea angajatei care şi-a chemat soţul „să-l pună la punct” pe clientul nemulţumit. Aceasta se arătase foarte revoltată de cele scrise în articol şi a promis că va trimite un drept la replică. Pentru că acesta nu mai venit, am hotărât să îl public pe cel al colegului său de magazin, care în calitate de martor „parţial” sau „auditiv” la eveniment, ne prezintă versiunea sa asupra scandalului de la DOMO.

Sesizare pentru redacţia ziarului „Unirea”
“Subsemnatul, Oltean Mihail, doresc să îmi exprim” poziţia” cu privire la un articol publicat în ediţia tipărită şi online a ziarului „Unirea”, în care este grav afectată imaginea S.C. DOMO Retail SA chiar prin acest articol în care este prezentată “povestea” unui client nemulţumit de serviciile oferite de magazinul sucursala Alba Iulia. Articolul a fost publicat în ediţia de joi, 21 iunie, cu titlul: “O angajată DOMO şi-a chemat soţul “să pună la punct” un client nemulţumit”.

În conţinutul articolului (care în ediţia online a ziarului conţine şi un videoclip filmat cu telefonul mobil de către reclamant, Gabriel Szabo Buzatu) se menţionează cum că acesta (reclamantul) a fost agresat în afara magazinului, de către soţul unei angajate în urma reclamaţiei sale făcute serviciilor de oferite de către DOMO.

“Clientul nemulţumit” “face” cam săptămânal o reclamaţie în DOMO comportându-se agresiv prin limbaj şi instigând la violenţă prin atitudinea sa aproape de agresivitate.

Subsemnatul, am fost prezent la această ultimă altercaţie a reclamantului, doar că am auzit doar o parte a discuţiilor iscate, înainte ca acesta să părăsească incinta magazinului.

Fiind încă angajat (subsemnatul) în DOMO, ţin să precizez că, prin articolul său, ziarul “Unirea” a încălcat grav dreptul de exprimare a propriei opinii a reclamantului (a DOMO) cu privire la acest incident, publicat la simpla expunere a faptelor de agresivitate din punctul de vedere doar al reclamantului, sau şi a reclamantului, petrecute în afara incintei magazinului, fără ca ziarul Unirea să se intereseze în mod real de cele întâmplate în faţa magazinului DOMO Cetate, Alba Iulia, deci fără ca ziarul Unirea să afle şi punctul de vedere a reclamantului (DOMO) în acest incident, prin aceasta fiind afectată grav imaginea atât a magazinului DOMO, sucursala Alba Iulia, cât şi a SC DOMO RETAIL SA

Ca martor parţial la acest incident expus unilateral şi “zugrăvit” într-o notă total obiectivă de către articolul ziarului Unirea, cer redacţiei expunerea justă faptelor petrecute prin publicarea unui articol adiacent ulterior în care să se prezinte şi punctul meu (al subsemnatului) de vedere, ca martor auditiv al ultimei părţi a altercaţiei iscate Gabriel Szabo Buzatu în incinta DOMO.

Ţin să menţionez că Gabriel Szabo Buzatu poartă asupra lui spray-ul paralizant, creând probleme prin limbajul său agresiv în mai multe magazine de electronice, inclusiv în incinta magazinului DEDEMAN nu de multă vreme.

Am fost martor la insulte repetate ale acestuia printr-un limbaj foarte violent către angajaţii DOMO Alba Iulia, în principal către cei care încercau să îi explice că produsele defecte trebuie trimise în service-ul aferent autorizat, ba mai mult al doilea produs cumpărat de către Gabriel Szabo Buzatu, o tabletă (achiziţionată în rate), a fost adusă de către acesta înapoi ca defectă spartă la unul dintre colţuri.

Printr-un limbaj foarte violent şi instigator la violenţă Gabriel Szabo Buzatu a cerut imperativ ca tableta să fie trimisă în service, deşi în acest caz (defect provocat fizic), clientul nu are niciun drept să ceară acest lucru.

Limbajul folosit a fost unul greu reproductiv, la un nivel sonor al decibelilor “emanaţi” cu mult peste limita normalului.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea