Scandalagiul cu antecedente penale din Cugir, reținut de polițiști. Acesta l-a luat la palme pe clientul unui local din oraș

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Un tânăr din orașul Cugir a fost rețunut de polițiști după ce acesta,  în timp ce se afla pe terasa unui local public din localitate, a agresat un concetățean. Scandalagiul este cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare și lovire.

La data de 26 august 2019, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cugir au luat măsura reținerii față de un tânăr de 29 de ani, din Cugir, care, în seara zilei de 25 august, în timp ce se afla pe terasa unui local public din Cugir, sub influența băuturilor alcoolice și pe fondul unui conflict spontan avut cu un client al localului, i-ar fi aplicat acestuia din urmă mai multe lovituri cu palmele, peste față și l-ar fi amenințat.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În cursul zilei de azi, 27 august, bărbatul, cunoscut cu antecedente penale, va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei