Rămâi conectat

Curier Județean

Scandalagiul cu antecedente penale din Cugir, reținut de polițiști. Acesta l-a luat la palme pe clientul unui local din oraș

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un tânăr din orașul Cugir a fost rețunut de polițiști după ce acesta,  în timp ce se afla pe terasa unui local public din localitate, a agresat un concetățean. Scandalagiul este cercetat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, amenințare și lovire.

La data de 26 august 2019, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cugir au luat măsura reținerii față de un tânăr de 29 de ani, din Cugir, care, în seara zilei de 25 august, în timp ce se afla pe terasa unui local public din Cugir, sub influența băuturilor alcoolice și pe fondul unui conflict spontan avut cu un client al localului, i-ar fi aplicat acestuia din urmă mai multe lovituri cu palmele, peste față și l-ar fi amenințat.

În cursul zilei de azi, 27 august, bărbatul, cunoscut cu antecedente penale, va fi prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ziua Jandarmeriei Române 2024, în Alba: Campionat de fotbal, turneu de table și tenis cu piciorul Competiții sportive organizate de Jandarmeria Alba cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române în Alba Iulia. Jandarmii s-au întrecut într-un campionat de fotbal, turneu de table sau tenis cu piciorul.  Ieri, 27 martie, la Baza Sportivă Ampoi 2 din Alba Iulia, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea