Rămâi conectat

Actualitate

Scandalagiu de 19 ani, încătuşat de poliţişti la Sîntimbru

Bogdan Presecan

Publicat

în

Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Sîntimbru, aflat sub influenţa alcoolului a provocat un scandal într-un bar din comună, agresând şi înjurând persoanele aflate în zonă.

Miercuri seară, la orele 22.00 poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Sîntimbru au fost sesizaţi în legătură cu zarva produsă de scandalagiu şi s-au deplasat imediat la faţa locului. Aici l-au găsit pe K.V.S., de 19 ani, din comuna Sîntimbru, care era în stare vădită de ebrietate şi care a continuat să se manifeste agresiv chiar şi după intervenţia poliţiştilor.

Oamenii legii au procedat la încătuşarea sa şi l-au condus la sediul Secţiei 1 Poliţie Rurală Galda de Jos să se liniştească. Aici i-au aplicat o amendă şi au întocmit faţă de acesta, actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri si tulburarea ordinii si liniştii publice.

foto: arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie te poate lăsa printr-un apel fără niciun ban în cont: Cum funcționează metoda spoofing

Ziarul Unirea

Publicat

în

O noua escrocherie te poate lăsa printr-un apel fără niciun ban în cont: Cum funcționează metoda spoofing Escrocii au găsit o nouă metodă prin care încearcă să le fure banii din conturi oamenilor neatenți, avertizează Directoratul Național de Securitate Cibernetică. Este vorba de „spoofing” și înseamnă mascarea identității. Citește și: Schimbare importantă la cardurile de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea