Scandal pe terasa unui local din Alba Iulia: Un tânăr a fost reținut după ce i-a jignit pe chelneri și s-a dezbrăcat în fața lor

Poliţiştii din Alba Iulia l-au reţinut pe un bărbat ce a avut un comportament indecent şi a adresat injurii personalului unui local public din Alba Iulia.  

La data de 01 august 2018, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un tânăr de 29 de ani, din municipiul Alba Iulia, ce este cercetat sub aspectul comiterii infarcţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Se pare că, în după amiaza zilei de 27 iulie 2018, în timp ce se afla pe terasa unui local public de pe B-dul Transilvaniei din municipiul Alba Iulia, tânărul ar fi adresat expresii jignitoare personalului localului şi ar fi avut un comportament indecent, dezbrăcându-se.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Giovani 2 august 2018 at 19:07

Foarte bine, nu ca intr’un caz can un tanar a scuipat , a palmuit personalul si un procuror l-a iertat pentru ca la cunoscut pe seful celui care a provocat scandalul. Pe motiv ca a fost pentru prima data.

pipi 3 august 2018 at 8:50

Deci, nu va convenit sa spun opiniei ca procurorii fac diferente cand cunosc pe cineva. Asa va trebuie, sa va bata sa va scuipe si sa nu le faca nimeni nimica daca au …. Bani

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...