Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Scandal la Ighiu: Un bărbat alcoolizat, REȚINUT de polițiști după ce și-a bătut crunt concubina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din comuna Ighiu a fost reținut de polițiști, pentru 24 de ore, după ce și-ar fi lovit concubina peste membre, spate și față.

La data de 3 mai 2021, în jurul orei 18,00, polițiștii Secției 1 Poliție Rurală Galda de Jos au intervenit la o locuință din comuna Ighiu unde o femeie de 47 de ani a reclamat o faptă de violență în familie.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au constatat că, pe fondul consumului de alcool, concubinul acesteia ar fi lovit-o peste membre, spate și față. A fost aplicat formularul de evaluare a riscului, iar, în urma interpretării acestuia, polițiștii au emis un ordin provizoriu de protecție, pentru o perioadă de 5 zile.

Pe numele bărbatului, a fost întocmit dosar penal, pentru violență în familie, iar ulterior, a fost reținut, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 4 mai, să fie prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului

Ziarul Unirea

Publicat

în

15 mai: „Ziua Familiei” 2024 la Aiud. Familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie, sărbătorite în cadrul evenimentului Primăria municipiului Aiud organizează în data de 15 mai 2024 evenimentul „Ziua Familiei”, în cadrul căruia vor fi sărbătorite familiile care împlinesc 50 de ani de la căsătorie în anul 2024. Citește și: Ziua Familiei, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea