Rămâi conectat

Curier Județean

SCANDAL la Gârbova: Un bărbat, REȚINUT după ce ar fi bătut un consătean până l-a băgat în spital

Ziarul Unirea

Publicat

în

SCANDAL la Gârbova: Un bărbat, REȚINUT după ce ar fi bătut un consătean până l-a băgat în spital

La data de 11 iunie 2022, în jurul orei 18,20, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sebeș au intervenit pe raza localității Reciu, de unde a fost semnalat faptul că o persoană a fost agresată.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că în urma unui conflict spontan, produs pe stradă, între doi bărbați de 36 și 42 de ani, ambii din localitatea Reciu, comuna Gârbova, cel de 42 de ani, i-ar fi aplicat celui de 36 de ani mai multe lovituri, provocându-i leziuni în zona capului.

Victima a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale, iar agresorul a fost reținut de polițiști, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie

Ziarul Unirea

Publicat

în

DEFINITIVAT 2024, în Alba: 138 de candidați susțin miercuri, 24 iulie, proba scrisă a examenului. Primele rezultate, afișate pe 30 iulie Proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie, începând cu ora 9:00, în centrul de examen Școala Gimnazială „Mihai Eminescu” Alba Iulia. Proba se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea