Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Scandal la Cugir: Trei tineri reținuți pentru lovire, violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Cugir cercetează penal  mai multe persoane ce ar fi tulburat liniştea şi ordinea publică şi ar fi fost implicate într-un conflict spontan. Ieri, 26 aprilie, 10 persoane au fost duse la sediul poliţiei, pentru cercetări, faţă de 3 fiind luată măsura reţinerii.

La data de 26 aprilie a.c., poliţiştii din Cugir, continuând cercetările într-un dosar penal privind posibile fapte de tulburarea ordinii şi liniștii publice, loviri sau alte violenţe şi ameninţare, au pus în executare 10 mandate de aducere emise pe numele unor persoane din Cugir.

Se pare că, în seara zilei de 22 aprilie a.c., 10 bărbaţi din Cugir, în timp ce se aflau pe strada Unirii din oraş, ar fi provocat un scandal, s-ar fi ameninţat şi şi-ar fi aplicat, reciproc, lovituri.

În urma incidentului, un tânăr de 30 de ani, ar fi suferit leziuni corporale uşoare, fără a rămâne internat în spital.

Poliţiştii au luat măsura reţinerii faţă de 3 tineri, de 19, 28 şi 33 de ani, urmând ca în cursul zilei de azi, 27 aprilie, să-i prezinte Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Pentru punerea în executare a mandatelor de aducere, poliţiştii din Cugir au fost sprijiniţi de poliţişti ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi de jandarmi.

Cercetările sunt continuate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba

Unirea Ziarul

Publicat

în

Arhimandriţii Dometie Manolache şi Serafim Popescu, propuşi pentru canonizare. Ce legătura au cu județul Alba Doi dintre cei 15 cuvioși și mărturisitori români propuși spre canonizare, proclamarea urmând să aibă loc anul viitor, când Biserica Ortodoxă Română aniversează un secol de la recunoașterea statutului de Patriarhie, au legătură cu judeţul Alba: arhimandritul Dometie Manolache, duhovnic […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea