Rămâi conectat

Curier Județean

SCANDAL la Cugir: Bărbat sancționat cu 3500 de lei de către jandarmi după ce a adresat injurii unei vecine și a refuzat să se legitimeze

Ziarul Unirea

Publicat

în

Jandarmii au intervenit duminică, în jurul orei 18:00, la blocul „NATO, din Cugir, pentru soluționarea unui scandal provocat de un bărbat cu vecina sa, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi. Femeia a sunat poliția locală, care a solicitat un echipaj de jandarmerie, aceștia fiind nevoiți să-l sancționeze pe bărbat pentru provocare de scandal, proferare la injurii și refuz de legitimare.

Un bărbat din Cugir a fost sancționat cu 3.500 de lei de jandarmi după ce a provocat un scandal cu vecina acestuia căreia i-a adresat injurii, pe fondul unor neînțelegeri vechi. Femeia a sunat la poliția locală iar aceștia au solicitat sprijinul unui echipaj de jandarmerie, care a fost nevoit să-l sancționeze pe bărbat pentru 3 fapte: provocare de scandal, proferare de injurii și refuz de legitimare.

De la începutul acestui an efectivele de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Alba, au aplicat 570 de sancțiuni în valoare de peste 116.000 lei, în baza Legii nr. 61 /1991 (pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice) în cazul unor conflicte, pentru provocare de scandal, apelare în mod repetat la mila publicului, consum de băuturi alcoolice în spațiul public, tulburarea, fără drept, a liniștii locuitorilor prin producerea de zgomote sau refuzul unei persoane de a furniza date pentru stabilirea identității.

De altfel, până acum, de la începutul anului, jandarmii au participat la aproape 200 de misiuni de restabilire a ordinii publice, dintre acestea, mai mult de jumătate au fost executate în trimestru I.
Reamintim cetățenilor că, faptele menționate mai sus constituie contravenții dacă nu sunt comise în astfel de condiții încât, potrivit legii penale, să fie considerate infracțiuni și se sancționează cu amenzi ce încep de la 100 de lei și pot ajunge la 3.000 de lei.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea