Rămâi conectat

Curier Județean

SCANDAL la Blaj: Un tânăr cu alcool la bord a bătut 2 persoane. A fost REȚINUT de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii din Blaj au reținut un tânăr de 23 de ani, după ce, pe fondul consumului băuturilor alcoolice, ar fi provocat un scandal și ar fi lovit doi cunoscuți cu pumnii și picioarele.

Un bărbat din Blaj, care a provocat scandal pe stradă și a agresat doi cunoscuți, a fost reținut de polițiști. Va fi prezentat în fața magistraților.

La data de 26 noiembrie 2020, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Blaj au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un tânăr de 23 de ani, din Blaj, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În sarcina acestuia s-a reținut faptul că, în seara zilei de 16 noiembrie 2020, în timp ce se afla pe strada Livezii din Blaj, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi provocat un scandal și ar fi lovit doi cunoscuți, cu pumnii și picioarele.

În cursul zilei de azi, 27 noiembrie, persoana reținută va fi prezentată în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba înregistrează a treia cea mai mică rată a mortalităţii infantile din țară

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alba înregistrează a treia cea mai mică rată a mortalităţii infantile din țară După capitală şi Ilfov, Alba este judeţul cu cea mai mică rată a mortalităţii infantile, potrivit unui raport publicat recent de către organizaţia „Salvaţi Copiii” România. Din nefericire, România își dispută cu Bulgaria primul loc la mortalitate infantilă din Uniunea Europeană. Rata […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea