Ziarul Unirea

SCANDAL la Blaj: Trei persoane AMENDATE de jandarmi după ce și-au adresat injurii și amenințări

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Potrivit IJJ Alba, în perioada 05-06. septembrie, jandarmii din Alba au continuat să acționeze, asigurând ordinea și liniștea publică la evenimentele ce au avut loc în județ, atât în sistem independent cât și alături de efective ale poliției.

De altfel, alături de celelalte structuri, efectivele de jandarmerie au acționat pentru verificarea respectării măsurilor de prevenire a răspândirii infecției cu virusul SARS CoV-2.

ELIT

În acest weekend, jandarmii au intervenit la solicitările cetățenilor, sancționând faptele care cotravin normelor de conviețuire socială.
În cele două zile au fost aplicate 6 sancțiuni dintre care 3 amenzi și 3 avertismente în conformitate cu prevederile Legii 61/1991, la Blaj și Câmpeni și un avertisment în baza OUG nr. 23/2008 privind pescuitul și acvacultura, la Arieșeni.
Dintre acestea, 3 amenzi (fiecare în valoare de 400 de lei ) și un avertisment au fost aplicate sâmbătă în Blaj, unde jandarmii au intervenit în urma unui apel la 112 efectuat de către una
dintre persoanele sancționate. Pe fondul unor neînțelegeri vechi, legate de proprietate, două familii vecine de pe strada Barbu Lăutaru, au provocat și au participat la scandal, aducându-și reciproc injurii și amenințări.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419