Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Scandal izbucnit între două familii din Alba Iulia, calmat de jandarmi

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un scandal între două familii, izbucnit pe strada Eleşteului din municipiul Alba Iulia, a necesitat intervenţia jandarmilor. Principalii vinovaţi au fost identificaţi şi sancţionaţi contravenţional cu avertismente scrise şi amenzi.

Potrivit Jandarmeriei Alba, în urma unui apel la 112 recepţionat duminică, 10 august, la ora 18.02, un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă pe strada Eleşteului din Alba Iulia, unde fusese semnalat un scandal între mai multe persoane.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

În urma verificărilor efectuate, jandarmii au constatat că totul ar fi pornit de la faptul că o familie din zonă, care a fost de curând victima unui furt, a indicat ca făptuitori membrii unei familii vecine. A fost, se pare, punctul în care divergenţele mai vechi au ieşit la suprafaţă şi motivul pentru care  reprezentanţii celor două familii, încurajaţi de alcool, s-au înjurat şi ameninţat reciproc cu acte de violenţă. Au făcut-o pe stradă, ceea ce a atras repede o audienţă numeroasă, iar situaţia risca să degenereze spre violenţe fizice deoarece martorii la incident începeau să se delimiteze în susţinători sau adversari ai certăreţilor. Intervenţia oportună a jandarmilor a calmat situaţia, iar principalii vinovaţi au fost sancţionaţi contravenţional. Astfel, Niculae M. (43 de ani) şi Ion M. (42 de ani ) au fost sancţionaţi cu amendă în valoare de 200 lei, respectiv 300 lei, iar A.B. (28 de ani) şi A.L. (21 de ani ) cu câte un avertisment scris. Totodată, cu caracter preventiv,  li s-a adus la cunoştinţă prevederile art. 371, Cod penal,  tulburarea ordinii şi liniştii publice, potrivit căruia “ fapta persoanei care, în public, prin violenţe comise împotriva persoanelor sau bunurilor ori prin ameninţări sau atingeri grave aduse demnităţii persoanelor, tulbură ordinea şi liniştea publică se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Superstiții în Vinerea Mare: Ce NU ai voie să faci în această zi Vinerea Mare sau Vinerea Patimilor – ziua în care Iisus Hristos a fost răstignit și a murit pe cruce, vine cu interdicții creștine sau cu diferite obiceiuri ce diferă de la regiune la regiune. Multe persoane respectă aceste obiceiuri cu speranța că […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea