Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

Scandal în două familii din Apuseni: Doi bărbați s-au ales cu dosare penale după ce și-au amenințat partenerele

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Scandal în două familii din Apuseni: Doi bărbați s-au ales cu dosare penale după ce și-au amenințat partenerele

Doi bărbați din orașul Câmpeni s-au ales cu dosare penale după ce și-au amenințat partenerele de viață. Polițiștii au emis și ordine de protecție.

La data de 17 ianuarie 2023, în jurul orei 11,00, Poliția Orașului Câmpeni a fost sesizată, prin 112, de către o femeie de 47 de ani, din Câmpeni, cu privire la faptul că a fost amenințată de către concubinul său.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, pe fondul unor discuții contradictorii, femeia ar fi fost amenințată, cu moartea, de către concubinul său, în vârstă de 44 de ani.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului de protecție provizoriu, iar bărbatului i-a fost interzis să se apropie de partenera sa.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

La data de 17 ianuarie 2023, în jurul orei 14,30, o femeie de 34 de ani, din Câmpeni, a sesizat Poliția Orașului Câmpeni cu privire la faptul că a fost amenințată de către concubin.

Din primele cercetări efectuate de polițiști, a rezultat că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și al unor discuții contradictorii, bărbatul, în vârstă de 42 de ani, ar fi amenințat-o, pe femeie, cu acte de violență.

În urma aplicării formularului de evaluare al riscului, a rezultat că se impune emiterea ordinului provizoriu de protecție, iar bărbatul a fost înlăturat, imediat, din locuința comună.

Față de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Au fost desemnați câștigătorii concursului „Prietenii pompierilor”: Peste 80 de elevi din Alba au participat în evenimentul educativ și sportiv organizat de ISU Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Au fost desemnați câștigătorii concursului „Prietenii pompierilor”: Peste 80 de elevi din Alba au participat în evenimentul educativ și sportiv organizat de ISU Alba Peste 80 de elevi din județul Alba au participat în evenimentul educativ, tehnico-aplicativ și sportiv, denumit „Prietenii pompierilor” care are ca obiective dezvoltarea capacităţilor de înţelegere şi de apreciere a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea