Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

Scandal cu înjurături și amenințări între părinți, din cauza copiilor, pe str. Craivei din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

interventie jandarmiJandarmii din Alba Iulia au intervenit luni, 3 noiembrie, pe str. Craivei, pentru a aplana un scandal iscat între două persoane.

Supărat că fiica sa, în vârstă de 5 ani, a învăţat de la prietena sa, cu un an mai mare, să-şi murdărească hainele, să arunce cu pietre şi, se pare, să se agaţe de căruţe în mişcare, G.K. (23 de ani) din Alba Iulia le-a interzis celor două să se mai întâlnească. Atitudinea bărbatului a declanşat furia mamei fetiţei de 6 ani, S.A.R. (22 de ani), iar aceasta şi-a exprimat dezacordul prin proferarea de obscenităţi şi ameninţări cu acte de violenţă.

Drept urmare, din vorbă în vorbă, cei doi părinţi au ajuns să-şi arunce unul altuia acuze grave legate de educaţia copiilor şi să se jignească reciproc, sub privirile celorlalţi vecini şi a propiilor copii, care astfel au avut parte de un adevărat exemplu de comportament iresponsabil şi vulgar. Intervenţia oportună a echipajului de jandarmerie a  determinat aplanarea incidentului şi a prevenit apariţia unor fapte mai grave. Amândoi părinţii au spus că doresc tot binele din lume pentru copiii lor şi că intenţionează să-i educe foarte bine, dar au admis că faptele tocmai  săvârşite îi contrazic. Iar pentru aceste fapte au fost amândoi sancţionaţi contravenţional”, a precizat Cosmin Jurcoveț, purtător de cuvânt al IJJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Poliția Română, recomandări pentru șoferi și pietoni: Condiții de ploi torențiale și vijelii

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Poliția Română, recomandări pentru șoferi și pietoni: Condiții de ploi torențiale și vijelii Având în vedere prognoza meteo, care anunță instabilitate atmosferică accentuată, ploi torențiale și vijelii în zilele viitoare, Poliția Română informează conducătorii auto și pietonii cu privire la necesitatea adoptării unei conduite preventive în trafic, în scopul reducerii riscului implicării în evenimente rutiere […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea