Rămâi conectat

Actualitate

Scandal cu îmbrânceli și amenințări la o terasă din Teiuș. 3 bărbați s-au ales cu dosare penale

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ieri, poliţiştii din cadrul Poliţiei Orașului Teiuş s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că la terasa unui local public din Teiuş s-a produs un scandal în care erau implicaţi mai mulţi bărbaţi.

Polițiștii au intervenit pentru aplanarea conflictului şi i-au condus pe cei 3 bărbaţi implicaţi în scandal la sediul poliţie unde au fost identificaţi şi audiaţi.

Potrivit IPJ Alba, “în urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, între cei 3 bărbaţi s-a produs un conflict spontan în timpul căruia aceştia s-a îmbrâncit şi ameninţat cu acte de violenţă.

Faţă de R.M., de 22 de ani, din Teiuş, R.N.S., de 34 de ani, din Stremţ şi I.D.A., de 39 de ani, din Teiuş, poliţiştii au întocmit actele premergătoare cercetărilor sub aspectul comiterii infracțiunii de “ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 321, alin. 1 din Codul Penal.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea