Rămâi conectat

Actualitate

Scandal conjugal în cartierul Lipoveni din Alba Iulia, sfârșit la sediul Jandarmeriei

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma unui apel la 112, miercuri 13 februarie, un echipaj de jandarmerie a intervenit pe strada Livezii din Alba Iulia şi a aplanat un conflict familial. Protagoniştii au fost sancţionaţi contravenţional.

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Alba, „incidentul a fost semnalat la ora 22.30 şi se desfăşura în interiorul unei clădiri. La faţa locului au fost identificaţi doi soţi – Corina şi Eugen, ambii în vârstă de 33 de ani – care se înjurau, se jigneau şi se ameninţau reciproc cu acte de violenţă. Jandarmii au intervenit pentru calmarea acestora şi le-au indicat să-şi rezolve problemele familiale într-un mod decent, fără a încălca normele de convieţuire socială, aşa cum sunt acestea statuate de lege. Cei doi au admis că au greşit şi, pentru că şi-au luat angajamentul că vor înceta, nu au fost sancţionaţi. Din păcate, în scurt timp cuplul a reluat cearta, iar ţipetele şi trivialităţile proferate de cei doi au fost auzite şi de echipajul de jandarmerie. Acesta, având experienţă în gestionarea unor astfel de situaţii, mai rămăsese câteva minute în zonă tocmai pentru a se asigura că nu va izbucni un nou scandal între cei doi.

De data aceasta cei doi soţi au fost invitaţi la sediul Jandarmeriei Alba unde, în conformitate cu prevederile legale, au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă.”

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului

Unirea Ziarul

Publicat

în

E și România prima în UE: Cel mai mare decalaj între românii foarte bogați și săracii lipiți pământului România înregistrează unul dintre cele mai mari decalaje din UE între veniturile mari şi cele mici în rândul populaţiei, potrivit unui Infografic Monitorul Social, un proiect al Fundaţiei Friedrich-Ebert-Stiftung România, care citează date Eurostat din 2022. Conform […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea