Rămâi conectat

Actualitate

Scandal ciudat la Blaj! Soacra și cumnata unui tânăr tocmai întors de la muncă din Franța amendate de jandarmi

Ziarul Unirea

Publicat

în

Conflict familial – aplanat de jandarmii din Blaj. Un bărbat s-a certat cu soacra şi cumnata sa din pricina soţiei şi a unui copil în vârstă de 1 an.

perchezitii jandarmi-dna001Potrivit Jandarmeriei Alba, “incidentul s-a petrecut luni, 8 februarie, pe strada Livezii din municipiul Blaj şi a fost semnalat prin apel la 112.

Întors în ţară după o perioadă de aproximativ 3 luni petrecută în Franţa, un bărbat în vârstă de 23 de ani s-a deplasat la domiciliul soacrei pentru a-şi întâlni soţia şi copilul. După momentul revederii, a dorit ca, împreună cu familia, să se deplaseze la locuinţa părinţilor săi, situată în localitatea Şona. Pe motiv că în perioada în care s-a aflat în străinătate i-au îngrijit soţia şi copilul în vârstă de un an, soacra şi cumnata i-au cerut să le dea o parte din banii câştigaţi. Bărbatul a refuzat şi, pe acest fond, cele două nu i-au permis soţiei să-l însoţească, deşi femeia este majoră şi şi-a exprimat dorinţa ca, împreună cu fiul ei, să-şi urmeze soţul.

Scandalul care a urmat a atras atenţia vecinilor, iar unul dintre aceştia a alertat jandarmii.

Un echipaj de jandarmerie a intervenit oportun, a prevenit escaladarea violenţelor şi a aplanat conflictul. Principale vinovate au fost găsite soacra şi cumnata bărbatului, cele două fiind sancţionate contravenţional cu avertisment, respectiv amendă în valoare de 300 lei.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Condițiile de acordare a burselor pentru elevi se schimbă: Prezența la școală și media la purtare, criterii eliminatorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Condițiile de acordare a burselor pentru elevi se schimbă: Prezența la școală și media la purtare, criterii eliminatorii Un proiect de ordonanță de urgență pentru modificarea și completarea Legii învățământului preuniversitar nr. 198/2023 și a Legii învățământului superior nr. 199/2023 schimbă condițiile de acordare a burselor pentru elevi. Astfel, în anul școlar 2024/2025 prezența și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea