Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Opinii - Comentarii

SC Stratusmob Blaj nu se închide când vrea domnul Florin Roman !

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Ca urmare a faptului că informaţii nereale cu privire la societatea pe care o conduc au fost transmise în mod REPETAT prin intermediul publicaţiei dumneavoastră în datele de 12 şi 14 martie, vă solicit respectuos prin prezenta acordarea unui drept la replică în aceleaşi condiţii editoriale.
Stratusmob S.A. NU s-a închis, funcţionează şi are 260 de angajaţi pe o PERIOADĂ NEDETERMINATĂ. Aceasta este poziţia oficială a societăţii Stratusmob cu privire la articolele semnate de domnul Florin Roman în 12 şi 14 martie. Deşi nu îl cunosc personal pe domnul Florin Roman, deşi domnia sa nu m-a contactat niciodată pentru a se interesa de situaţia economică a Stratusmob S.A., am constatat cu stupoare că a declarat public, în repetate rânduri, că societatea pe care o conduc şi-a încheiat activitatea. Nu am fost şi nu sunt implicat politic, dar mărturisesc că aştept din partea politicienilor ca, dacă nu pot să pună umărul la sprijinirea mediului de afaceri, măcar să nu-i pună piedici. Deşi ne aflăm într-o perioadă dificilă, de recesiune globală, Stratusmob S.A. exportă în prezent 80% din produse pe piaţa Uniunii Europene şi în ţări din Orientul Mijlociu.
În speranţa că marca Stratusmob NU va mai fi alăturată nici unei informaţii care nu are legătură cu realitatea, îi solicit public domnului Roman să retracteze declaraţiile făcute şi să facă bine cuvenita dezminţire.

Carol SZABO, administrator special Stratusmob S.A Blaj


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

Florile de salcâm – mai mult decât frumos mirositoare!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Florile de salcâm – mai mult decât frumos mirositoare! Sfârșitul primăverii se apropie și ne îndreptăm cu pași repezi către o vară călduroasă. În această perioadă suntem răsfățați de mirosul salcâmilor care au înflorit și ne încântă privirea în parcuri și păduri. Florile sale dulci şi parfumate sunt locul favorit de întâlnire al albinelor, care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea