Rămâi conectat

Ştirea zilei

Șase tineri din Valea Lungă REȚINUȚI de polițiști: Au furat 130 de suluri de sârmă din hala unei firme. Prejudiciu de 16.000 de lei, recuperat parțial

Ziarul Unirea

Publicat

în

Șase tineri din Valea Lungă au fost REȚINUȚI de polițiști după ce au furat 130 de suluri de sârmă din hala unei firme. Prejudiciu de 16.000 de lei a fost  recuperat parțial.

Polițiștii din Blaj au identificat 6 tineri din comuna Valea Lungă care sunt cercetați pentru furt calificat. Ar fi sustras suluri de sârmă, în valoare de 16.000 de lei, din hala unei societăți comerciale din comuna Valea Lungă.

Potrivit IPJ Alba, la data de 09 martie 2023, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj au identificat 6 tineri, cu vârste cuprinse între 18 și 34 de ani, din comuna Valea Lungă, județul Alba, ca persoane bănuite de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat, faptă care a fost sesizată poliției în dimineața aceleiași zile.

Din cercetări a rezultat că, în perioada august 2022 – februarie 2023, cei 6 tineri ar fi sustras 130 de suluri de sârmă de plasă împletită, din hala unei societăți comerciale din comuna Valea Lungă, în care ar fi pătruns prin escaladarea unui geam.

Valoare prejudiciului a fost estimată de către reprezentanții societății comerciale păgubite la 16.000 de lei și a fost, în mare parte, recuperat.

Față de 5 dintre tineri a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, iar în cursul zilei de azi, 10 martie, vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Blaj, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii lor activități infracționale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Supermarket-urile NU vor fi închise în weekend: Ciolacu – ”Nu este oportun, nu mai suntem în pandemie” Marcel Ciolacu a declarat, joi, la începutul ședinței de Guvern, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend. Programul de funcționare a supermarketurilor din România nu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea