Rămâi conectat

Actualitate

Șase spitale, declarate focare de COVID-19. Scenariu dramatic într-un județ din România

Ziarul Unirea

Publicat

în

Direcția de Sănătate Publică a inclus șase spitale, cu un număr de 53 de persoane depistate pozitiv, pe lista focarelor de COVID-19 din județul Hunedoara.

Astfel, la Spitalul de Psihiatrie Zam au fost confirmate pozitiv la infecţia cu noul coronavirus 17 persoane, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Deva sunt nouă persoane pozitive şi la Spitalul Municipal Hunedoara, şapte persoane, scrie agerpres.ro.

Citește și: OFICIAL| 90 de noi INFECTĂRI în județul Alba, în ultimele 24 de ore: LISTA localităților din care provin noile cazuri de COVID-19

Pe lista focarelor de COVID-19 mai sunt înscrise Spitalul Municipal Orăştie, cu 11 persoane infectate cu virusul SARS-CoV-2, Spitalul CF Simeria, cu patru bolnavi şi Sanatoriul de pneumoftiziologie Brad, cu cinci persoane.

Incidenţa cazurilor de COVID-19 în judeţul Hunedoara, pentru ultimele 14 zile, a fost calculată, luni, la 2,72 la o mie de locuitori. În 91 dintre cele 474 de localităţi ale judeţului incidenţa cazurilor de COVID-19 este mai mare de 3 la o mie de locuitori şi în 339 acest indicator este sub 1,5 la mia de locuitori.

În judeţ sunt 2.911 persoane pozitive, dintre care 616 sunt internate în spital şi 639 în izolare.

De la începutul pandemiei, 445 de persoane din judeţul Hunedoara au decedat din cauza infectării cu noul coronavirus şi 7.473 s-au vindecat de COVID-19.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Condițiile de acordare a burselor pentru elevi se schimbă: Prezența la școală și media la purtare, criterii eliminatorii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Condițiile de acordare a burselor pentru elevi se schimbă: Prezența la școală și media la purtare, criterii eliminatorii Un proiect de ordonanță de urgență pentru modificarea și completarea Legii învățământului preuniversitar nr. 198/2023 și a Legii învățământului superior nr. 199/2023 schimbă condițiile de acordare a burselor pentru elevi. Astfel, în anul școlar 2024/2025 prezența și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea