Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Şase oameni au fost descoperiţi zăcând fără viaţă în judeţul Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Miercuri, 30 martie 2011, a fost o zi cu… moarte multă în judeţul Alba. Poliţiştii din Vidra, Vadu Moţilor, Şona, Sebeş, Zlatna şi Aiud au încercat să soluţioneze rapid misterul a şase decese suspecte, oameni găsiţi zăcând fără viaţă în cele mai diverse locaţii. În majoritatea cazurilor, rezultatul oferit de medicul legist este decisiv în stabilirea cauzei morţii.
lAgenţii Postului de Poliţie Vidra au fost sesizaţi că pe un păşunat de pe raza satului Segaj, comuna Vidra, a fost descoperit trupul neînsufleţit al unui bărbat. La faţa locului poliţiştii au identificat mortul: C.I., de 51 de ani, din comuna Poiana Vadului, dispărut de la domiciliul său de două săptămâni. În 19 martie a plecat de acasă, spunând că intenţionează să ajungă în Vidra. La examinarea externă a cadavrului nu au fost evidenţiate urme de violenţă. Corpul neînsufleţit a fost transportat la morga Spitalului Orăşenesc Câmpeni în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzei morţii.
l Tot pentru un deces suspect au fost alertaţi şi agenţii Postului de Poliţie Vadu Moţilor. Aceştia au fost informaţi că într-un pârâu de pe raza satului Toţeşti, comuna Vadu Moţilor, zace cadavrul unui bărbat. Poliţiştii au identificat decedatul ca fiind O.N., de 57 de ani, din comuna Vadu Moţilor. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că marţi seara, după ce a consumat băuturi alcoolice la domiciliu, a plecat la un priveghi în satul Toţeşti.

În timp ce mergea pe o potecă a căzut de la o înălţime de aproximativ 3 metri, în pârâu. Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Orăşenesc Câmpeni în vederea efectuării autopsiei şi stabilirea cauzei morţii.
lLa Postul de Poliţie Şona a fost sesizată o altă moarte, în aceeaşi zi. În şanţul din faţa unei case din localitatea Lunca Târnavei a fost descoperit cadavrul unui bărbat. Echipa operativă din cadrul Poliţiei Blaj şi lucrătorii Postului de Poliţie Şona, deplasaţi la faţa locului, au identificat cadavrul lui P.C.G., de 43 de ani, din comuna Şona. În urma efectuării necropsiei s-a stabilit că moartea a fost violentă, cauzată fiind de asfixierea mecanică prin înec.
lPoliţia Municipiului Sebeş a fost sesizată de către administratorul unei societăţi comerciale cu punct de lucru în Sebeş cu privire la faptul că l-a găsit pe B.I., de 53 de ani, din Sebeş, care locuia fără forme legale în incinta punctului de lucru, inconştient. Omul a fost transportat cu ambulanţa la Spitalul Municipal Sebeş, unde medicii au încercat manevre de resuscitare, însă fără rezultat, acesta decedând. Cadavrul nu prezintă urme vizibile de violenţă, fiind depus la morga Spitalului Municipal Sebeş în vederea efectuării necropsiei şi stabilirea cauzei morţii.
lPoliţia Municipiului Aiud a fost anunţată că dintr-un apartament situat într-un bloc de pe strada Axente Sever din Aiud răzbate un miros puternic de putrefacţie. În urma sesizării, cu sprijinul lucrătorilor I.G.S.U., a fost forţată uşa de acces în apartament. În interior a fost găsit cadavrul lui K.G. de 73 de ani, din Aiud, care nu prezenta urme vizibile de violenţă şi care decedase cu ceva timp în urmă. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Municipal Aiud în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei decesului.
lÎn pădurea de carpeni din locul numit Pârâul Valea Mică din Zlatna, a fost găsit cadavrul unui bărbat. Echipa operativă a Poliţiei Zlatna care s-a deplasat la faţa locului a identificat cadavrul lui F.G., de 37 de ani, din Zlatna. La examinarea acestuia nu au fost evidenţiate urme de violenţă. Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că bărbatul a dispărut de la domiciliu încă de vineri, 25 martie. Cadavrul a fost depus la morga Spitalului Judeţean Alba în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzei morţii.

 

Nicoleta IDITA-TOMUŢA


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC

Bogdan Ilea

Publicat

în

Floriile 2024: La ce produse trebuie să fim atenți în perioada următoare. Recomandările ANPC În perioada sărbătorilor mai ales când este dezlegarea la pește, trebuie să fim foarte atenți la alimentele pe care le achiziționăm. ANPC transmite că recomandă consumatorilor să ţină cont de câteva sfaturi. ‘În preajma Sărbătorii Floriilor, în care, conform tradiţiei, creşte […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea