Rămâi conectat

Actualitate

Săptămâna prevenirii criminalității – astăzi, educație rutieră și concurs de orientare sportivă

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Activităţile planificate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba în cadrul „Săptămâna prevenirii criminalităţii”, ediţia a VII-a continuă astăzi cu întâlniri de informare şi educaţie rutieră și concursul de orientare sportivă, ce se desfășoară începând cu ora 10,00, în zona Schit din Alba Iulia, cu participarea elevilor din clasele V – XII de la şcolile din judeţ.

Primele două zile ale acțiunii organizate de polițiștii din Alba, 26 şi 27 septembrie, au fost dedicate prevenirii infracţiunilor de furt şi tâlhărie.

Miercuri, 26 septembrie s-au desfăşurat activităţi care au vizat prevenirea infracţiunilor de furt din locuinţe, din autovehicule dar şi prevenirea furturilor din case de vacanţă. În acest sens, poliţişti din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii împreună cu poliţiştii de proximitate şi cu poliţişti cu atribuţii în domeniul sistemelor de securitate, precum şi cei de la posturile de poliţie rurală au desfăşurat activităţi de informare a cetăţenilor şi a reprezentanţilor asociaţiilor de proprietari, cu privire la măsurile de securitate ce le pot lua pentru a nu deveni victime ale infracţiunilor de furt, distribuindu-le totodată materiale cu caracter informativ preventiv.

Joi, 27 septembrie, poliţiştii au acordat o atenţie deosebită prevenirii criminalităţii în ceea ce priveşte tâlhăriile. Astfel, poliţiştii din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii, Compartimentului Poliţiei de Proximitate şi cei din mediul rural au desfăşurat activităţi cu caracter informativ – preventiv în zonele aglomerate (pieţe, centre comerciale şi parcările acestora, autogări şi mijloacele de transport în comun), informând cetăţenii asupra importanţei respectării măsurilor de prevenţie.

Foto: IPJ Alba

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea