Rămâi conectat

Ştirea zilei

Șansele candidaților la Primăria Alba Iulia la casele de pariuri: Cum au fost cotați pretendenții de către bookies

Bogdan Ilea

Publicat

în

Șansele candidaților la Primăria Alba Iulia la casele de pariuri: Cum au fost cotați pretendenții de către bookies

Unele case de pariuri din România și-au introdus în portofoliu secțiunea „Politică”, în care împătimiții jocurilor de noroc pot paria pe șansele de câștig ale candidaților la alegerile europarlamentare și locale din 9 iunie, municipiul Alba Iulia numărându-se printre cele cotate. Trebuie subliniat că, în funcție de casa de pariuri și numărul pariorilor care plusează pentru fiecare candidat în parte, cotele de câștig (n.a. – deci șansele de a-și adjudeca mandatul de primar) se modifică permanent, astfel că nu este exclusă posibilitatea ca la aceasă oră cotele publicate în ziarul „Unirea” de azi să nu mai fie valide acum.

Pentru Alba Iulia, sunt cotați 5 candidați. Dacă în prima zi în care alegerile locale au fost introduse în portofoliul caselor de pariuri candidata Partidul Național Conservator Român, av. Diana Ludoșan, avea o cotă de 350 la 1, deci cel care ar fi pariat 1 leu ar fi încasat 350 de lei în cazul în care reprezentanta PNCR ar deveni primar, ieri, 27 mai, la ora redactării acestui articol, șansele ei scăzuseră drastic, cota fiind de 500 la 1.

Cota candidatului AUR, senatorul Călin Matieș, a scăzut de sâmbătă de la 35 la 1, la 7 la 1 în cursul zilei de ieri. Dacă sâmbătă dimineața era dat cu nici o șansă, respectiv cu cotă de 1:45, în mai puțin de 24 de ore, șansele lui au crescut considerabil ajungând la cotă de 1:5.

În schimb, au scăzut considerabil șansele altor 2 pretendenți la fotoliul de primar: Dana Nanu (Alianța Dreapta Unită) – de la 6.00 la 1 la 45 la 1 și Voicu Vușcan (PSD) – de la 3,50 la 1 la 15 la 1.

Și actualului primar Gabriel Pleșa (PNL) i-a scăzut ușor cota. Dacă sâmbătă acesta avea o cotă de 1,25 la 1, ieri era cotat cu 1,10 la 1, ceea ce ar însemna că dintre cei 5 candidați cotați la pariuri liberalul Gabriel Pleșa are cele mai mari șanse să fie ales din primar, pentru al doilea mandat consecutiv.

Indiferent de cotele caselor de pariuri, în funcția de primar va fi ales candidatul care va întruni cel mai mare număr de voturi, deci important este să vă prezentați la urne!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia luptă în instanță să recupereze 500 mp teren din pasajul din centrul municipiului

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia luptă în instanță să recupereze 500 mp teren din pasajul din centrul municipiului Consilierii locali ai municipiului Alba Iulia au aprobat respingerea plângerii prealabile formulate împotriva HCL521/2023, prin care administrația locală dorește recuperarea a 505 mp teren din zona pasajului de lângă sediul primăriei. Este vorba despre terasa restaurantului Erol și accesele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea