Rămâi conectat

Actualitate

Sâmbătă, ora 17.00, CSU Alba Iulia – BCM Danzio Timişoara *A venit ora revanşei!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Partida dintre CSU Alba Iulia şi BC Danzio Timişoara se va disputa sâmbătă, 23 februarie, de la ora 17.00, în Sala Universităţii „1 Decembrie 1818” din Alba Iulia (intrarea liberă) şi contează pentru runda a 24-a a Ligii Naţionale.

Data de 7 noiembrie 2011 reprezintă un etalon negativ pentru CSU Alba Iulia în această stagiune, şi un moment de cotitură. „Miercurea neagră” de pe Bega, eşec deranjant, 58-76 în compania bănăţencelor a fost picătura ce a umplut paharul, clubul albaiulian aflându-se atunci în mijlocul unei furtuni declanşată de neînţelegerile perpetue la nivelul conducerii, translatate şi către banca tehnică. Paradoxal, după acea înfrângere ruşinoasă, în loc de demisii sau demiteri, s-a îngropat „securea războiului” iar CSU a bifat o serie pozitivă de 10 victorii la rând atât în campionat cât şi în cupă. Acum datele problemei sunt uşor modificate, Alba nu-l mai are antrenor pe cehul Tomas Bilek, însă elevele sârbului Miroslav Popov nu pot uita acel duel de coşmar. „Nu i-aş spune revanşă, consider meciul la fel ca oricare altul din campionat, nu este unul special. Nu îmi place modul în care am pierdut în tur şi tocmai de aceea, vrem să demonstrăm că ziua respectivă a fost una cu adevărat nefastă pentru CSU Alba Iulia”, a declarat Jovana Vujoke, venită în vară la Alba Iulia tocmai de la BC Danzio Timişoara.

Ieri, baschetbalistele au promovat partida de sâmbătă printr-un joc demonstrativ susţinut împotriva unei formaţii masculine a Colegiului Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia. Fără probleme de efectiv, albaiuliencele aşteaptă deznodământul confruntării din EuroLeague, dintre CSM Târgovişte şi Spartak Moscova, din această seară, pentru confirmarea desfăşurării restanţei din etapa a 18-a cu campioana României, meci prevăzut miercuri, 27 februarie, la ora 18.00, tot la Alba Iulia. „Cu siguranţă că există orgolii în rândul jucătoarelor, dornice să demonstreze că sunt mult mai valoroase decât oponentele din Banat. Ne dorim un joc bun şi un rezultat pe măsură”, a declarat Petru Eleş, directorul sportiv al CSU Alba Iulia. Gruparea din Cetatea Marii Uniri se clasează pe locul al 5-lea cu 32 de puncte (13 victorii şi 6 înfrângeri), iar BCM Danzio Timişoara este pe poziţia a 8-a cu 29 de puncte (10 succese şi 9 eşecuri).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Taxe NOTARIALE 2024. Noile prețuri din grilă notarială, mai mari decât în anul 2023

Unirea Ziarul

Publicat

în

Taxe NOTARIALE 2024. Noile prețuri din grilă notarială, mai mari decât în anul 2023 Ministerul Justiției a emis noul ordin privind taxele notariale pentru anul 2024, iar acestea sunt mai mari decât în anul 2023. Procura notarială este un instrument esențial pentru delegarea unor atribuții legale către o altă persoană, numită mandatar, care acționează în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea